gittigidiyor

SPYbox S8 Android Güncel Yazılım

digimy

Emirdağlı
Yönetici
Administrator
Katılım
13 May 2011
Mesajlar
6,768
Tepkime puanı
1,290
Puanları
113
Konum
Emirdağ
Web sitesi
www.kahramanelektronik.com
SPYbox S8 Android 10.05.2016 Güncel Yazılım

Orjinal Linki satcafesi.net: http://satcafesi.net/forum/newthread.php?do=newthread&f=591
Spybox s8 android cihazımız için internet üzerinden online güncelleme yayınlanmıştır.

Güncelleme işlemini yapmanız için Ana menü Sistem Güncelleme çevrim içi Güncelleme seçerek ekranda yeni yazılım bulundu ibaresini gördükten sonra ok tuşuna basarak indirme işlemini başlatınız.Dosya boyutu Büyük olduğu için bu süreç internet hızınıza göre uzun sürebilir.
İndirme işlemi başladıktan sonra önce indirecek sonra paket kontrolü yapılacak. ve yükleme işlemine geçecektir bu süreç otomatik olarak ilerliyecektir.
Yükleme işlemi bittikten sonra Cihazınız otomatik olarak kapanacak ve tekrar geri açılacak Android güncelleme işlemi ekranda tamamlanacaktır.
Bu yapılan işlemde herangi bir veri kaybı yaşanmıyacaktır.
SpyIPtv Uygulamasında belki bazı ücretli kullandığınız iptv ler çalışmıyabilir lütfen sağlıyıcınızla iletişime geçerekten uygun dosya formatını isteyiniz.


Güncellemeler

*SpyIPTV Güncellemesi (Player Değişikliği yapılmıştır.)
*Anten ayarları bölümünde motor Usals yapılandırılması
*Anten ayarları bölümünde sabit anten Usals ve dısqe motor ile birlikte entegre çalıştırılması (gelişmiş setup)
*Android üst versiyonlarında flash player desteği olmadığı için Crome Tarayıcı eklenmiştir.
*Cihazınız ilk başladığınızda kanal listesi geldikten sonra favori butonunda yaşanan hata düzeltildi.
*Yetişkin kanallar için tek tek şifre girip açmak yerine DTV ayarları bölümüne evebeyn kontrolü fonksiyonu eklendi.Kanal yönetici seçeneği açık ve kapalı fonksiyonlarını kullanarak yeişkin kanallarda dilerseniz her kanalda şifre sormasını kaldırabilirsiniz.Sormasını istemiyorsanız kapalı konuma getiryorsunuz.Her kanalda şifre sormasını istiyorsanız açık konuma getiriyorsunuz.
*Kanal info bara CAS özelliği eklenmiştir.(Şifreleme sisteminin türleri)
*Türksatta yaşanan epg problemi için Fil TV kanalı üzerinde bir kaç dk bekledikten sonra EPG alamadığınız kanallarda EPG leri görebilirsiniz.Kanal listesini EPG akışı ile kullanmak isteyenler DTV ayarları AV ayarları Kısmından kanal listesi tipini EPG olarak seçmelidirler.
*Andorid hata ayıklama

İsteyen ve cihazını tekrar kurabilecek olan kullanıcılarımız Hakkında menüsü üzerinden fabrika ayarlarına çevirebilirler.
 

iizz

Aktif Üye
Katılım
28 Tem 2012
Mesajlar
9
Tepkime puanı
0
Puanları
1
Yaş
54
Konum
gültepe
bu cihaza kendi mzasından ses kode yükledim cihaz kpandı ekranda spybox da kaldı menü gelmiyo bu cihazın yazlılmnı varmı t.ş
 

olcay27

Aktif Üye
Katılım
7 Eki 2012
Mesajlar
5
Tepkime puanı
0
Puanları
0
Yaş
51
Konum
gaziantep
SPYbox S8 Android 10.05.2016 Güncel Yazılım link açılmıyor
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst