gittigidiyor

Squid Game 2. sezon geliyor...

Katılım
24 May 2011
Mesajlar
16,814
Tepkime puanı
1,370
Puanları
113
Konum
Aydın
Squid Game'in yaratıcısı Hwang Dong-hyuk dün verdiği bir röportajda Squid Game ikinci sezonunun "kesinlikle geleceğini" ve planlandığını belirtti.
Netflix'in son dönemdeki en başarılı projelerinden Squid Game ikinci sezon onayını aldı diyebiliriz. Dizinin yaratıcısı ve yönetmeni Hwang Dong-hyuk, dün ABD'de yayın yapan Associated Press'e yaptığı açıklamada, yeni sezonun zamanlanması ve nasıl geleceği hakkında konuşmak için çok erken olsa da Squid Game'in yeni sezonunun "kesinlikle geleceğini" belirtti.

Squid Game ikinci sezonu bir bakıma onaylanmış oldu

Netflix henüz resmi olarak duyurulmamış olsa da dizinin yönetmeninin "size bu konuda" söz verebilirim demesi, dizinin hayranlarını heyecanlandırmak için yeterli olabilir. Netflix'in de, platform tarihinin en başarılı projelerinden birini devam ettirmeyi reddetmesi, başlı başına bir olay olur.



Netflix_57.jpg



Hwang Dong, dizinin ikinci sezonunun gelmesi için çok ciddi bir beklenti olduğunun farkında olduğunu ve bu yüzden buna zorunlu hissettiğini ifade etti. Dong, röportajının bir kısmında şu ifadeleri kullanmış:

" Henüz Squid Game'in ikinci sezonu hakkında etraflıca düşünmedim, şu an o konuda düşünmek beni yoruyor. O konuda düşüneceğim zaman, yalnız olmamayı tercih ederim. Bir yazar odasında, bir sürü tecrübeli yönetmen ile dizinin geleceğini tartışmak isterdim. "

Dong, ayrıca senaryoyu yazarken olabildiğince ağırdan aldığını ve defalarca kez aynı bölümü baştan yazdığını belirtiyor. Bu durumda dizinin ikinci sezonunu en erken 2023 yılında beklemek mantıklı olabilir.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst