gittigidiyor

Squid Game hayranları bu haber size....

Katılım
24 May 2011
Mesajlar
16,814
Tepkime puanı
1,369
Puanları
113
Konum
Aydın
squid-game-deki-populer-oyun-gercek-DU8S_cover.jpg.webp


Bu yılın başlarında Netflix, popüler serisine dayalı oyunların piyasaya sürülmesiyle oyun pazarına girme planını resmen açıklamıştı. Şimdi, bir başka sevilen dizi olan Squid Game, oyuncu kadrosuna giriyor gibi görünüyor.


Çevrimiçi video akışı platformunun Asya Pasifik içeriğinden sorumlu Başkan Yardımcısı Minyoung Kim, Hollywood Reporter ile yakın zamanda yaptığı bir röportajda dünya çapında başarı yakalayan başarılı seriyi bir video oyununa dönüştürme olasılığından bahsetti.
 
Katılım
24 May 2011
Mesajlar
16,814
Tepkime puanı
1,369
Puanları
113
Konum
Aydın
Şu an itibariyle, Güney Kore dizisinin ikinci sezonu da hakkında da görüşmelerde bulunuyor. Netflix'in üst düzey yetkilisi, şirketin olasılığı "değerlendirdiğini" doğruladı.


Dizinin bir video oyununa dönüştürüldüğü haberi, gösterinin dünya çapında büyük bir başarı kazanmasıyla geldi. Minyoung Kim, diziyi bir video oyunu formatına dönüştürmek için talepler aldığını bile sözlerine ekledi. "Kurumdan tüketici ürünleri departmanından, oyun grubundan ve diğer uluslararası ekiplerimizden çok sayıda ama mutlu talepler alıyoruz" dedi. Yönetici ayrıca, ekibin gelecekteki girişimleri için de bir yol haritası oluşturmaya çalıştığını doğruladı. "Ekibimin rolü, gerçekten tüm bu fırsatlara birlikte bakmak, Squid Game için bu yol haritasını oluşturmaktır" ifadelerine yer verdi.


Ek olarak, Minyoung Kim, oyun versiyonlarını da yaparak izleyicilerin içeriklerine olan ilgilerini artırmayı amaçlıyor. “Hedef kitlemizi artırmak için izleyicilerimize neler sunabileceğimizi gerçekten araştırıyoruz." ifadeleri kullanıldı.
 
Katılım
24 May 2011
Mesajlar
16,814
Tepkime puanı
1,369
Puanları
113
Konum
Aydın
Netflix’in gelmiş geçmiş en çok izlenen dizisi haline gelen Squid Game o kadar popüler oldu ki dizi hakkında ürünler ve uygulamalar piyasaya sürüldü. Diziyi temel alan yüzlerce uygulama da Play Store’da karşımıza çıkıyor. Hayranlar diziye fazlasıyla sadık oldukları için her uygulamayı indirip deniyorlar. Ancak bu uygulamalardan birinde kötü amaçlı yazılım ortaya çıktı.


Android kötü amaçlı yazılım araştırmacısı Lukas Stefanko, Play Store’da Squid Game temalı 200’den fazla uygulamanın bulunduğunu ve kötü amaçlı yazılım içerdiğini duyurdu.
 
Katılım
24 May 2011
Mesajlar
16,814
Tepkime puanı
1,369
Puanları
113
Konum
Aydın
Play Store’da bulunan Squid Game Duvar Kağıdı uygulamasında bazı problemler ortaya çıktı. Bu programı inceleyen Stefanko, uygulamanın Joker yazılımını barındırdığını duyurdu. Söz konusu kötü amaçlı yazılım pek çok uygulama içerisinde gizlenebiliyor. Yaptığı şey ise kullanıcıların Premium abonelik hizmetlerine kayıt olmak. Ayrıca SMS, kişi listeleri ve cihaz bilgilerini ele geçiriyor.


İşin kötü tarafı uygulama en az 5000 kez indirilmiş. Ardından Google uygulamanın kötü amaçlı olduğunu doğruladı ve mağazadan kaldırdı. Bu durum ilk olarak @ReBensk rumuzlu Android güvenlik araştırmacısı tarafından ortaya çıkarıldı. Çok popüler olan ve nispeten yeni olan uygulamaları indirirken dikkatli olmakta yarar var. Hackerlar her türlü fırsatı gözlüyor diyebiliriz. Dolayısıyla güvenli olduğuna emin olmadığınız uygulamaları indirmemeniz öneriliyor.
 
Katılım
24 May 2011
Mesajlar
16,814
Tepkime puanı
1,369
Puanları
113
Konum
Aydın
Konusu nedir...?

Boşanmış ve borçlu bir şoför olan Seong Gi-hun, büyük bir nakit ödül şansı için bir dizi çocuk oyunu oynamaya davet edilir. ... Oyuncular kısa süre sonra bu oyunlarda kaybetmenin ölümleriyle sonuçlandığını keşfederler ve her ölüm potansiyel 45,6 milyar büyük ödüle 100 milyon ekler.Squid Game, borca batmış ve çaresizlik içindeki 456 insanın, peş peşe altı oyun kazanırlarsa 39 milyon dolarlık ödülü alıp gidebilecekleri umuduyla, kanlı bir hayatta kalma yarışmasının cazibesine kapılmasının hikayesi. Tek bir sorun var: Elenirlerse, bunu yaşamlarıyla ödüyorlar. Yarışmalar basit.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst