gittigidiyor

Stadia Pro Abonelerine Eylül Ayında Ücretsiz Oyunlar Belli Oldu

collo1

Aktif Üye
Katılım
28 May 2018
Mesajlar
660
Tepkime puanı
398
Puanları
63
Yaş
40
Konum
........
Google, bulut oyun platformu Stadia'nın pro aboneleri için eylül aydına oyunculara ücretsiz olarak sunacağı oyunları açıkladı. Eylül ayında Pro abonelere 6 adet oyun ücretsiz olarak sunulurken 3 oyun da aralarından ayrılacak.


Bulut oyunculuk konusunda en bilinen platformlardan bir tanesi olan Stadia'nın sahibi Google, platformuna yeni oyunlar eklemeye devam ediyor. Şirket, eylül ayında Stadia Pro aboneleri için platforma eklenecek 6 yeni oyunun duyurusunu gerçekleştirdi.
Şirket, Stadia YouTube kanalından yayınladığı bir videoda Stadia Pro aboneleri için platforma eklenecek oyunlarını duyurdu. Platforma eklenecek oyunlar arasında Hitman ve Metro: Last Light Redux gibi oyunlar bulunuyor. Ayrıca bunun haricinde 3 oyun da platformdan kaldırılıyor.

Eylül ayında Stadia Pro aboneleri için eklenecek 6 Oyun
[video=youtube;ePjpgzJ4TVo]https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=ePjpgzJ4TVo&feature=emb_lo go[/video]
1 Eylül tarihinden itibaren Stadia Pro aboneleri için platforma eklenecek olan oyunlar Embr, Gunsport, Hello Neighbor, Hitman, Metro: Last Light Redux ve Super Bomberman R Online olacak.

Ayrıca yukarıda söylediğimiz gibi eklenen oyunların yanı sıra platformdan ayrılan oyunlar da olacak. 31 Ağustos tarihinden itibaren Stadia Pro abonelerinin ücretsiz olarak oynayamayacağı oyunlar Get Packed, Grid ve Kona olacak. Eğer ki bu oyunlar, ay bitmeden önce indirilirse Stadia Pro aboneliği devam ettiği sürece oynanabilecek. Bunun haricinde oyunlar ayrı ayrı satın alınabilecek.

Eylül ayında Stadia Pro abonelerine ücretsiz sunulacak oyunlar:

679cca67c40f85a5e748d588010207db2edf5722.jpeg


Embr
Gunsport
Hello Neighbor
Hitman
Metro: Last Light Redux
Super Bomberman R Online

13 Ağustos itibarıyla Stadia Pro'dan ayrılacak olan oyunlar:

a71aac6832c7ad5582a39c8b1f190908a51c288e.jpeg


Get Packed
Grid
Kona

 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst