gittigidiyor

Star TV Doğuş Grubuna Satıldı.

AKHİSAR LI

Aktif Üye
Katılım
25 Ağu 2011
Mesajlar
2,287
Tepkime puanı
64
Puanları
0
Yaş
59
Konum
Vatanın herhangi bir cennet köşesi
NTV, NTVSpor, Cnbc-e, e2, Kral TV gibi kanalları elinde bulunduran Doğuş Grubu ile Star TV’nin sahibi olan Doğan Yayın Holding arasında bir süredir gizli olarak yürütülen görüşmeler olumlu sonuçlandı.

Doğuş Grubu’nun patronu Ferit Şahenk ile Doğan Grubu’nun patronu Aydın Doğan’ın yaptıkları pazarlıkda Cuma günü son noktaya gelindi.


Taraflar yaptıkları görüşmeler ve kanalın mali durumu konusunda yapılan incelemeler sonucunda Star TV’nin Doğuş Yayın Holding’e satılması konusunda anlaşmaya vardı.


MEDYATAVA STAR'IN SATIŞIYLA İLGİLİ DETAYLARI AÇIKLAMAYA BAŞLIYOR! ŞAMPİYONLAR LİGİ DE DOĞUŞ'A GEÇİYOR MU?


MEDYATAVA- Doğuş Grubu ile Doğan Grubu arasında henüz resmi imza atılmadı; ön protokol yapıldı. Şampiyonlar Ligi, Star personeli, Uğur Dündar ve ekibi ve Star'ın yeni yönetimine dair detaylar gün boyu Medyatava'da olacak. Protokole göre işte adım adım detaylar...



Anlaşmayı Ferit Şahenk ile Aydın Doğan yaptı. Önce iki patron el sıkıştı.


Ve en çok merak edilen konu; Şampiyonlar Ligi de Doğuş'ta yayınlanacak mı?


Evet, Doğuş Yayın Grubu Şampiyonlar Ligi'nin de yayın hakkını aldı; resmi anlaşmadan sonra maçlar da artık Doğuş Yayın Grubu üzerinden yayınlanacak.


http://www.medyatava.com/haber.asp?id=85762


Resmi kanıt =
http://www.kap.gov.tr/yay/Bildirim/B...aspx?id=170814


 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst