gittigidiyor

Star Wars: Battlefront II Açık Beta Tarihi Duyuruldu

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa

Star Wars’un yeni oyunu için açık beta tarihi resmen duyuruldu.

Star Wars: Battlefront II’nin açık beta tarihi kesinleştirildi. EA tarafından dağıtımı yapılan ve Origin üzerinden erişebilecek olan Star Wars: Battlefront II açık betası 6 Ekim itibarıyla herkes tarafından erişilebilir olacak.Dünyanın en büyük oyun fuarlarından biri olarak kabul edilen E3’ün bu seneki etkinliğinde Star Wars: Battlefront II’nin oldukça ilgi çekici oynanış videoları gösterildi. Oyun, gerek tek kişilik hikaye modu gerekse de çok oyunculu moduyla bir hayli ilgi çekti. Star Wars: Battlefront II’yi cazip kılan bir başka şey ise tüm oyunculara yönelik ücretsiz bir DLC sunacak olması. İlk oyuna yapılan geri bildirimleri dinleyen geliştirici ekip, yeni oyunda bu dönütlere uygun davranmış. Oyunun açık betası 6 Ekim’de başlayacak demiştik. Fakat Star Wars: Battlefront II için ön sipariş verenler, açık betaya 2 gün erken erişim imkanı sağlayabilecekler.Açık betada Naboo haritası üzerinde Galactic Assault modu oynanabilecek. Bu mod, haritada toplam 40 kişiyle birlikte oynanıyor ve içerisinde araçlar da mevcut. Tıpkı E3’te gösterildiği gibi, bu mod bir önceki oyunun Walker Assault moduna benziyor. Buna ek olarak bir de Starfighter Assault modu bulunuyor. Bu mod ise hedef amaçlı bir oyun deneyimi sunuyor. Oyun hakkındaki detaylar şimdilik bu kadar. Açık beta tarihi yaklaştıkça daha fazla detay ortaya çıkacaktır.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst