gittigidiyor

Star Wars™: Force Arena Savaş Oyunu Apk indir

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
1484685070_star-wars-force-arena.jpg

Star Wars™: Force Arena Savaş Oyunu Apk indir
Star Wars macerası şimdi uygulama olarak sevenleriyle buluşuyor. Birçok Star Wars karakteri Star Wars Force Arena uygulaması ile karşınıza çıkıyor. Sizler bu uygulama sayesinde sevdiğiniz karakterlere liderlik edeceksiniz ve gerçek zamanlı savaşlarda mücadele edeceksiniz.

Gerçek zamanlı savaşlar dünyanın dört bir yanından uygulamaya erişmiş gerçek oyuncular ile yapılıyor. Bu uygulamaya erişmek için öncelikle ücretsiz olarak indirme işlemini gerçekleştirmelisiniz. Daha sonra ise maceraya hazırlanmalısınız. Oyunda 80'den fazla Star Wars karakteri bulunuyor. Sizler bu karakterlerle kendi takım destenizi oluşturuyorsunuz. Daha sonra ise savaşa başlıyorsunuz. Savaş sırasında doğru hamleler ile rakibinizi yenmeye çalışmalısınız. Daha güçlü bir takım için karakterler toplamalı, karakterlerinizi geliştirmeli ve oyunlarda başarılı olmalısınız. Başarı puanınıza göre seviye atlayacaksınız.

Aynı zamanda arkadaşlarınızla ittifak kurarak daha güçlü bir mücadeleye girebilirsiniz. Savaşlarda yani arenalarda kazanan taraf siz olursanız çeşitli ödüller, yeni karakterlere sahip olabilirsiniz. Bunun için tüm stratejik bilgilerinizi kullanmalısınız. Bir savaş oyunundan ziyade stratejik bir oyun olan Star Wars Force Arena, çeşitli etkinlikler de düzenliyor. Oyun içindeki bu etkinliklere katılarak çeşitli ödülleri kazanma şansına da sahip olabilirsiniz.





eset_antivirus.png
[h=1][FONT=&quot]DOSYALAR[/FONT][/h]
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst