gittigidiyor

starmax kumanda hakkında.

sela1985

Aktif Üye
Katılım
11 Kas 2011
Mesajlar
98
Tepkime puanı
0
Puanları
0
Yaş
39
Konum
merkez
ustam dönüşüm yazılımı ile kumanda dan dolayı sıkıntı çektiğinizi ve benimde aynı sorun ile karşı karşıya olduğum için yaptığım araştırmada alta vereceğim bin dosyasısı ile bu sorun ortadan kalkacak dönüşüm yapmış olduğum örnek geant cihazın cihazın remot yani kontrol kumanda dosyası isim belirtilerek verilmiştir usb bellege almış oldugumuz remot klasörü açıp hangi cihazdan hangi cihaza dönüşüm yapmışsak o bin dosyasını kumanda off oldugu için ön panelden usb ayarında yüklüyoruz kaydedildi diyor cihaz kapanıp açılıyor ve orjınal kumanda aktif oluyor farketmez istar tıger starmax geant sr 8000 farketmez aynı kumanda çalışıyor ayrıca vereceğim tiger to starmax x100 alfa dosyası ile tamemen starmax x100 alfaya sorunsuz usb den dönüşüm yapabilirsin kolay gelsin umarım yardımcı olmuşumdur.....

kumanda kontrol..
http://www.dosya.tc/server18/v3blVp/remot.rar.html

tiger to starmax x100 alfa
http://www.dosya.tc/server18/NSg5n0/TIGERT800FULLHD_TOX100-ALPHA.rar.html
 
Moderatör tarafında düzenlendi:

CASPER

Aktif Üye
Katılım
5 May 2013
Mesajlar
537
Tepkime puanı
3
Puanları
0
Konum
merkez
Paylaşım ve bilgilendirme için teşekkürler.


Konu başlığı değiştirildi.
Üye (ikişi)'yi kast ederek konu başlığı açmamaya özen gösteriniz.
Kolay Gelsin.
 

sela1985

Aktif Üye
Katılım
11 Kas 2011
Mesajlar
98
Tepkime puanı
0
Puanları
0
Yaş
39
Konum
merkez
ok ustam kusura bakma bir daha olmaz ilgin için teşekkürler...
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst