gittigidiyor

Steam Değeri 40 TL Olan Bir Oyun ve Bir Ek Paket Epic Games Store'da Ücretsiz

Katılım
24 May 2011
Mesajlar
16,814
Tepkime puanı
1,370
Puanları
113
Konum
Aydın

Bu haftanın bedava oyunu Steam'de 40 TL'ye satılan Hundred Days.​





Oynaması ücretsiz popüler yapım Realm Royale Reforged için sunulan Epic Launch paketi ile oyuncular Death's Edge Assassin görünümü, Bokserker Chicken görünümü ve Nogard bineği ögelerine anında sahip olma şansı kazanıyorlar.

Tüm bunlara tamamen ücretsiz bir biçimde sahip olmak için yapmanız gerekenlerse çok basit.​



  • Öncelikle Epic Games Store hesabınızı kullanarak mağazaya giriş yapmalısınız.
  • Mağaza ana sayfasında yer alan 'ücretsiz oyunlar' kısmında yer alan oyunu bulduktan sonra tıklayın. Oyunun sayfasına yönlendirileceksiniz.
  • Yönlendirildiğiniz sayfanın sağ kenarında bulunan 'Yükle' butonuna tıklayın.
  • Ardından gelecek olan sayfada ise 'Sipariş Ver' diyerek süreci bitirebilirsiniz.
  • Bu adımların ardından oyun kütüphanenize kalıcı olarak eklenmiş olacak. Dilediğinizde oyunu indirip oynamaya başlayabilirsiniz.



s-5b63053b54e73112b57b4acff80e86030765b125.jpg
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst