gittigidiyor

Steam Değeri 49 TL Olan Oyun Epic Games Store'da Ücretsiz!

Katılım
24 May 2011
Mesajlar
16,814
Tepkime puanı
1,369
Puanları
113
Konum
Aydın
Epic Games Store her perşembe günü oyuncularına AAA yapımlardan bağımsız oyunlara kadar geniş bir skalada bedava oyun dağıtıyor. Firma bunun yanı sıra zaman zaman oyunlar için ek paketler ve Discord Nitro gibi avantajlar da sunuyor.
s-23e273d2921b387284344dcb4c6bd1103d4b1306.jpg



Oyuncuların bu hafta kütüphanelerine tamamen ücretsiz bir biçimde ekleyebilecekleri oyun Steam değeri 49 TL olan Aven Colony oldu.Adından da anlaşılabileceği üzere yabancı bir gezegende bir koloni inşa ettiğimiz ve bu koloniyi geliştirmeye çalıştığımız yapım özellikle şehir kurma türü yapımlar ve bilim kurgu severlerin kaçırmaması gereken bir oyun.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst