gittigidiyor

Steam Next Fest başladı

Katılım
24 May 2011
Mesajlar
16,814
Tepkime puanı
1,370
Puanları
113
Konum
Aydın
3595.jpg



Steam'in belli aralıklarla gerçekleştirdiği "Next Fest", bugün saat 20:00 itibarıyla başladı. Kullanıcılar, 26 Haziran 2023 saat 20:00'a kadar yakın zamanda çıkacak yüzlerce oyunun deneme sürümlerini herhangi bir ücret ödemeden indirip deneyimleyebilecek.
Steam Next Fest'teki oyunları görmek için buraya tıklayabilir ve etkinlik sayfasına ulaşabilirsiniz. Bu sayfa üzerinden istediğiniz türdeki oyunları seçebilirsiniz. Buna ek olarak en çok istenen veya günlük etkin demo oyuncusu en fazla olan oyunlara da ulaşmak mümkün. Peki Steam Next Fest'te hangi oyunlar var? İşte demosunu oynayabileceğiniz öne çıkan bazı oyunlar:

Steam Next Fest'te bedavaya deneyebileceğiniz bazı oyunlar​

Lies of P​

NEOWIZ tarafından geliştirilen Lies of P, souls-like ve RPG türündeki bir aksiyon oyunu. Oyun, hepimizin bildiği kukla Pinocchio'yu ve yaşadıklarını merkezine alıyor. Demosunu indirebileceğiniz oyun, 19 Eylül 2023 tarihinde çıkacak. Ön sipariş fiyatı ise 899 TL.

Gord​

Covenant.dev'in geliştirdiği Gord, tek oyunculu moda sahip macera ve strateji türünde bir oyun. Oyuncular, karanlık ve fantastik bir dünyada hayatta kalmaya çalışıyor. 8 Ağustos 2023'te çıkacak oyunun ön sipariş fiyatı 599 TL.

Warhaven​

NEXON'un geliştirdiği Warhaven, Orta Çağ temalı oynaması ücretsiz bir çok oyunculu aksiyon oyunu olacak. Oyuncular, kendi askerini seçerek 16 oyuncuya kadar çıkan iki takımla birbirleriyle mücadele edecek. Deneme sürümünü Next Fest kapsamında indirebileceğiniz oyunun kesin çıkış tarihi belli değil.

The Invincible​

Starward Industries imzalı The Invincible, bilim kurgu türünde. Oyuncular, hikâye odaklı bu macerada bir bilim insanı olan Yasna karakterini kontrol ederek Regis III isimli gezegeni keşfetmeye çalışıyor. Henüz fiyatı belli olmayan oyun, 2023 yılı içinde çıkış yapacak.

Wizard With a Gun​

Wizard With a Gun, tehlikeli yaratıklar ve mistik gizemlerle dolu sihirli bir dünyada geçen bir hayatta kalma oyunu. Galvanic Games tarafından geliştirilen oyun, 2023 içinde çıkış yapacak.

House Flipper 2​

Next Fest kapsamında demosunu oynayabileceğiniz bir diğer oyun ise sevilen simülasyon House Flipper'ın yeni oyunu House Flipper 2. Frozen District imzalı, yenilenerek gelen yapımda eskimiş konutları satın alarak yenileyebileceksiniz. Henüz fiyatı belli olmayan oyun, 2023 içinde piyasaya sürülecek.

 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst