gittigidiyor

Steam'de 225 TL'lik oyun kısa süreliğine 45 TL!

Katılım
24 May 2011
Mesajlar
16,814
Tepkime puanı
1,370
Puanları
113
Konum
Aydın
store-home-share-9odn-cover-EzSp_cover.jpg.webp

Epic Games Store'un ücretsiz oyun haberinin ardından bir sevindirici haber de Steam'den geldi. Her hafta kullanıcılara farklı bir müjde veren Steam bu sefer 68 TL değerindeki genişleme paketini ücretsiz olarak sunuyor.


Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands için geliştirilen Fallen Ghosts isimli genişleme paketi şu anda oyun severlerin beğenisine ücretsiz olarak sunuluyor. Eğer oyuna sahip değilseniz dahi paketi indirebilirsiniz. Oyunu indirdiğiniz zaman genişleme paketi de beraberinde geliyor olacak.

Oyunculara kolaylık sağlamak için Steam aynı zamanda oyunu da indirime soktu. Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands 4 kişilik ekipler haline yapay zekaya karşı oynanan bir oyun. Aynı zamanda PvP modu da içeren oyun bir co-op aksiyon oyunu. 4 kişilik takımlar halinde oynanan oyun eğer aksiyon oyunlarını seviyorsanız tam size göre diyebiliriz.


Normal fiyatı 225 TL olan oyun, 11 Ekim tarihine kadar 45 TL fiyat etiketiyle oyuncularla buluşuyor. Söz konusu ücretsiz genişleme paketi de oyun çıktığı sene yayınlandı. Paket, ana seriyi devam ettiren bir dizi senaryo içeriyor. Oyun için gereksinimlere gelecek olursak:
İşletim Sistemi: Windows 7 SP1, Windows 8.1, Windows 10
İşlemci: Intel Core i5-2400S @ 2.5 GHz veya AMD FX-4320 @ 4 GHz
Bellek: 6 GB RAM
Ekran Kartı: NVIDIA GeForce GTX660 / AMD R9 270X
Önerilen:


İşletim Sistemi: Windows 7 SP1, Windows 8.1, Windows 10
İşlemci: Intel Core i7- 3770@ 3.5 GHz / AMD FX-8350 @ 4 GHz
Bellek: 8 GB RAM
Ekran Kartı: NVIDIA GeForce GTX970/GTX 1060 veya AMD R9 390/RX480
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst