gittigidiyor

Steam'de bu hafta...

Katılım
24 May 2011
Mesajlar
16,814
Tepkime puanı
1,370
Puanları
113
Konum
Aydın

Listenin ilk sırasındaki oyun aylardır olduğu gibi bu hafta da değişmedi.​


1. Listenin ilk sırasındaki oyun aylardır olduğu gibi bu hafta da değişmedi.


Counter-Strike: Global Offensive aylardır olduğu gibi yine listenin ilk sırasındaki yerini koruyor. Türk oyuncular olarak bu oyuna düşkünlüğümüz elbette tartışılmaz. Bakalım CS:GO'nun yerine gelecek olan, arkasında Source 2 motorunun gücünü barındıran Counter-Strike 2 de aynı başarıyı gösterebilecek mi?
 
Katılım
24 May 2011
Mesajlar
16,814
Tepkime puanı
1,370
Puanları
113
Konum
Aydın

Remnant 2 ise geçtiğimiz hafta kazandığı yeri koruyor.​


2. Remnant 2 ise geçtiğimiz hafta kazandığı yeri koruyor.


İlk oyunu Remnant: From the Ashes ile başarıyı yakalayan, ikinci oyunuyla ise çıtayı daha da yükseğe taşıyan seri hızlı bir yükselişle yerleştiği ikincilik koltuğunu bu hafta da kimselere kaptırmıyor. Souls like oynanışı ve yarattığı kasvetli atmosferle dikkat çeken oyun bu başarısını ne kadar sürdürecek hep birlikte göreceğiz.
 
Katılım
24 May 2011
Mesajlar
16,814
Tepkime puanı
1,370
Puanları
113
Konum
Aydın

Çıkışına sayılı günler kalan Baldur's Gate 3 yükselişte.​


3. Çıkışına sayılı günler kalan Baldur's Gate 3 yükselişte.


Ayı ile aşktı, 17,000 farklı sondu derken oyuncuların gündeminden düşmek bilmeyen Baldur's Gate 3 bizlere eşine az rastlanır bir RPG deneyimi sunmayı hedefliyor. 6 Ekim tarihinde çıkacak olan ve şimdi erken erişim aşamasında olan oyun türe aşina olmayan oyuncuların dahi ilgisini cezbetmiş vaziyette.
 
Katılım
24 May 2011
Mesajlar
16,814
Tepkime puanı
1,370
Puanları
113
Konum
Aydın

Rockstar Games'in şaheseri de listedeki yerini koruyanlardan.​


4. Rockstar Games'in şaheseri de listedeki yerini koruyanlardan.


Rockstar Games, Red Dead Redemption 2 ile çıtayı öyle bir yere çaktı ki ulaşabilene aşk olsun. 2018 yılında çıkış yapan oyun hala çok satanlar listelerine adını yazdırmayı başarırken 1,150 TL'lik fiyatına aldığı yüzde 67'lik indirim ile 379,50 TL'ye düşmesi de elbette bir diğer etken.
 
Katılım
24 May 2011
Mesajlar
16,814
Tepkime puanı
1,370
Puanları
113
Konum
Aydın

Call of Duty: Modern Warfare II ise haftanın yükselişteki oyunlarından.​


5. Call of Duty: Modern Warfare II ise haftanın yükselişteki oyunlarından.


Geçtiğimiz haftaya göre iki sıra birden yükselerek adını ilk 5'e yazdıran oyunun tek oyunculu modu bizlere çok özlediğimiz Taskforce 141'i geri vermişti. Oyuncuların daha fazla rağbet gösterdikleri online modu ise oyunu sırtlamaya devam ediyor.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst