gittigidiyor

Steam'de En Çok Satanlar

Katılım
24 May 2011
Mesajlar
16,814
Tepkime puanı
1,370
Puanları
113
Konum
Aydın

Tüm dünyanın ilk tercihinin ne olduğunu artık gayet iyi biliyoruz.​


1. Tüm dünyanın ilk tercihinin ne olduğunu artık gayet iyi biliyoruz.


CS:GO sistem kullanıcılara açıldığından beri neredeyse terk etmediği tahtını korumaya devam ediyor. Yaz aylarında Counter-Strike 2'nin çıkması ile birlikte halefine tacını teslim edeceğini tahmin etmek hiç de zor değil.
 
Katılım
24 May 2011
Mesajlar
16,814
Tepkime puanı
1,370
Puanları
113
Konum
Aydın

Listenin ikinci sırasında ise yılın iddialı oyunlarından Star Wars Jedi: Survivor var.​



Star Wars Jedi: Fallen Order, souls-like kıvamında bizlerin karşısına çıkmıştı.​


Star Wars Jedi: Fallen Order, souls-like kıvamında bizlerin karşısına çıkmıştı.


Star Wars Jedi: Fallen Order, 2019 yılında piyasaya çıktığında aslında pek ilgimi çekmese bile oynamaya dayanamadığım bir oyun olmuştu. Star Wars evrenine pek hakim olmamakla birlikte daha önce oyunlarını da ayıla bayıla oynamamış biri olarak, Fallen Order'ı muhteşem bulmuştum. Souls-like mekaniği ile beslenen combat yapısı bir yana, ışın kılıcı kullanma özgürlüğü ve Cal Kestis karakteriyle atıldığımız macera beni içine çekmeyi başarmıştı. Star Wars Jedi: Survivor ise bu yolculuğu iki katına çıkartıyor ve oyuncuya daha özgür, daha potansiyelli ve daha pozitif bir hikaye anlatımı sunuyor. Ancak oyunun belli başlı problemleri var ve bu problemler can sıkıcı bir hale dönüşebiliyor.


Star Wars Jedi: Survivor, ilk oyundan tam 5 yıl sonrasını konu alıyor ve bizi daha karanlık bir evrene sürüklüyor.​


Star Wars Jedi: Survivor, ilk oyundan tam 5 yıl sonrasını konu alıyor ve bizi daha karanlık bir evrene sürüklüyor.


Geliştirici Respawn ve yayıncı Electronic Arts, bizlere oyunun hikayesi hakkında spoiler vermememiz için ciddi uyarılarda bulunmayı ihmal etmedi. Ancak hikayesinden kısa bir özetle bahsetmek gerekirse; Fallen Order'dan 5 yıl sonrasını konu alan Star Wars Jedi: Survivor, Cal Kestis'in artık olgunlaştığı fakat evrenin daha kaotik ve karanlık bir hale büründüğünü gözler önüne seriyor. Hayatta kalan son Jedi şövalyelerinden birisi olan Cal Kestis, hem ekibini hem de Jedi geleneklerini korumak için yola çıkıyor. Bu savaşında ona yardımcı olan ekibindeki isimlerden bazılarını ilk oyunda görme şansına erişmiştik. İmparatorluk ise halen daha güçlü ve yenilmesi oldukça zor bir yapı haline gelmiş. Ancak kişisel görüşüm olarak hikayesini pek bir sıradan bulduğumu söylemem gerekli. Cal'ın gelişimi gerçekten harika işlenmiş fakat senaryo bakımından beni pek fazla tatmin etmediğini belirtmem gerekli.
 
Katılım
24 May 2011
Mesajlar
16,814
Tepkime puanı
1,370
Puanları
113
Konum
Aydın

Battle royale türünde taç artık Apex Legends'a ait.​


3. Battle royale türünde taç artık Apex Legends'a ait.


Respawn Entertainment tarafından geliştirilen ve EA Games tarafından yayınlanan Apex Legends daha ilk andan hızlı yapısı ve farklı güçlere sahip karakterleri ile oyuncuların dikkatini çekmeyi başardı. Her sezonda gelen yenilik ve güncellemeler ise oyunu sürekli en iyi halinde tutmayı başardı.
 
Katılım
24 May 2011
Mesajlar
16,814
Tepkime puanı
1,370
Puanları
113
Konum
Aydın

Steam Deck ise aylardır ilk kez böylesi bir düşüş yaşıyor.​


4. Steam Deck ise aylardır ilk kez böylesi bir düşüş yaşıyor.


Valve'ın el bilgisayarı Steam Deck satışa sunulduğu günden beri listenin ilk üçünden neredeyse hiç inmemişti. Bu hafta ise geçen haftaya göre 2 basamak düşerek dördüncü sıraya gerilemiş vaziyette.
 
Katılım
24 May 2011
Mesajlar
16,814
Tepkime puanı
1,370
Puanları
113
Konum
Aydın

Bu hafta listede bir de alışık olmadığımız oyunumuz var.​


5. Bu hafta listede bir de alışık olmadığımız oyunumuz var.


Türkiye'deki hesaplar üzerinden erişilemeyen Mahjong Souls listenin beşinci sırasını kapmış vaziyette. Oyun özünde geleneksel bir uzak doğu oyunu olan Mahjong'u anime kızlarıyla oynamamıza olanak veriyor.
 
Katılım
24 May 2011
Mesajlar
16,814
Tepkime puanı
1,370
Puanları
113
Konum
Aydın

Listenin kalanı ise şöyle:​


Listenin kalanı ise şöyle:


  • PUBG: Battlegrounds
  • Call of Duty: Modern Warfare II
  • Warthunder
  • Warframe
  • Age of Wonders 4
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst