gittigidiyor

Steel Series den yepyeni oyun Mouse deneyimi

Katılım
24 May 2011
Mesajlar
16,814
Tepkime puanı
1,370
Puanları
113
Konum
Aydın
Oynadığınız oyunların hakkını Rival 5 ile verin.

Rival 5

Şimşek hızındaki reaksiyonlu oyunlar için 9 adet programlanabilir tuşa sahip ve arzu edildiği şekilde özelleştirme olanakları,

TrueMove Air Sensörü
Gerçek 1'e 1 izleme, 18.000 CPI, 400 IPS, 40G hızlanma ve eğim izleme özeliklerine sahip PixArt ile birlikte geliştirilen özel bir gerçek 1'e 1 izleme sensörü sayesinde açılı düşmeler, eğimli çarpmalar ve sert vuruşlar sırasında istenmeyen takibi ortadan kaldırabilirsiniz.

Yeni Nesil Altın Mikro IP54 Anahtarlar 16,8 milyon güzel canlı renkten oluşan 10 bölge ile parlak PrismSync aydınlatma

Yeni Nesil Golden Micro IP54 Düğmeler
80 milyon tıklamaya dayanıklılığı onaylı, geliştirilmiş toz ve suya dayanıklı düğmeler, en zorlu koşullarda bile kusursuz tıklama imkanı sunar, çift tıklamaları önler ve üst seviye atışlar yapmanızı sağlar.

85 gram ağırlık,

saatlerce kesintisiz ve rahat oyun oynama rahatlığı sunar...70 Euro fiyatı var...
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst