gittigidiyor

Stefan Kuntz dönemi resmen başladı

Katılım
24 May 2011
Mesajlar
16,814
Tepkime puanı
1,369
Puanları
113
Konum
Aydın
f8538668ae4d425b868ee3ab7f8621a8.jpg



Türkiye Futbol Federasyonunun (TFF) Riva'daki Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde gerçekleştirilen imza töreninde TFF Başkanı Nihat Özdemir, TFF'nin milli takımlardan sorumlu yönetim kurulu üyesi Hamit Altıntop ve Alman teknik adam Stefan Kuntz açıklamalarda bulundu.

Hamit Altıntop: Ampute Futbol Takımımızı tebrik ediyorum. Şenol Güneş'e teşekkür ediyorum ve başarılar diliyorum. Böyle önemli bir kararda bulunmaktan gurur duyuyorum. Bana bu sorumluluğu verdikleri için teşekkür ediyorum. Bunu tecrübemle, birikimimle keyfe çevireceğimden emin olabilirsiniz. Zor bir görev ama zoru seviyoruz.

Stefan Kuntz'a hayırlı olsun. Kendisi sorumluluğun bilincinde. Stefan Kuntz'a hayırlı olsun diyorum. Kendisiyle istişareler yaptık. Saha dışında kendisine tecrübemle, birikimimle, kalitemle yardımcı olacağıma söz verdim. Kuntz; Almanya'da A Milli Takım teknik direktörü olamadı ama biz ona bu şansı veriyoruz.

Hedefimiz futbol kültürünü artırmak. Bunun yanında saha dışında da iyi mesajlar vermek niyetindeyiz. Stefan Kuntz ilk başta A Takım sorumlusu olacak, umuyoruz ki ilerleyen süreçte Ümit Milli Takım ve diğer kulüplerle yapılacak temaslarla futbolumuzu geliştirmeye çalışacağız.

Son beş maçın bir açıklaması yok. Milli takım donuktu. Ben bu takımı hiç böyle görmedim. Şimdi bunu değiştirme zamanı. Saha içi ve dışında gerçekleri kabul etme vakti. Eksiklerimiz var. Bilim ve eğitime çok önem vereceğiz.
 

Sami Ertaga

Aktif Üye
Katılım
29 Ara 2017
Mesajlar
3,082
Tepkime puanı
467
Puanları
83
Konum
GAZİANTEP
Edindiğim izleimlere göre Stefan Kuntz'dan büyük bir beklenti yok.
İnşallah hayırlı olur.
 
Katılım
24 May 2011
Mesajlar
16,814
Tepkime puanı
1,369
Puanları
113
Konum
Aydın
Sami Bey adam zamanının iyi futbolcusu,TD bazı eksikleri olmuş ama Alman disiplini adam eder bizim futbolcuları....
 
Katılım
24 May 2011
Mesajlar
16,814
Tepkime puanı
1,369
Puanları
113
Konum
Aydın
A Milli Futbol Takımımız, Şenol Güneş sonrası teknik direktörlük görevi için anlaşma sağladığı Stefan Kuntz ile 3 yıllık sözleşme imzaladı. Stefan Kuntz'un yardımcılarının kimler olacağı ise merak edilen önemli noktalar arasında yer alıyor. Alman basını Kuntz'un ekibinde yer alacak ilk ismin Mainz'ın eski çalıştırıcısı Jan-Moritz Lichte olduğunu belirtti.




İmza töreninde yardımcılarına ilişkin açıklamalarında bulunan Kuntz, "Almanya U21 Takımı'ndaki asistanım tecrübeli bir isimdi. Kendisi Milli Takım tecrübesi olan bir oyuncuydu. Bilimsel anlamda uzman bir antrenör. Burada tabii ki A Milli Takım'da böyle bir konuya ihtiyaç yok. Bunun yerine anadili Türkçe olan bir antrenör tercih ederim. Bilimsel alanı da muhafaza edeceğiz. 4 isim var. Beraber oturup şuna karar vermemiz gerekecek. Benim desteklediğim, futbolda hakim olan bilimsel yöntemleri, Türk futboluna nasıl kazandıracağımızı çalışacağız. Ülkeyi tanımanız ve ülkenin karakterini anlamanız gerekiyor. İşte o zaman takımı geliştirmenin yolunu bulabiliriz" ifadelerini kullanmıştı.
 
Katılım
24 May 2011
Mesajlar
16,814
Tepkime puanı
1,369
Puanları
113
Konum
Aydın
Almanya'dan teknik ekibe izin yok

Alman basınından Kicker'in haberine göre Almanya Futbol Federasyonu, Stefan Kuntz'un Türkiye A Milli Futbol Takımının başına geçmesine yardımcı olsa da teknik ekibini bırakmak istemiyor.

Konuya ilişkin konuşan Almanya Milli Takımlar Spor Direktörü Joti Chatzialexiou, "Son yıllarda olağanüstü bir iş çıkaran U21'deki teknik heyetimizin kalanını tutmak istiyoruz. Bunun için elimizden gelen her şeyi yapıyoruz. Umuyorum ki başarılı olacağız" dedi.
 

Sami Ertaga

Aktif Üye
Katılım
29 Ara 2017
Mesajlar
3,082
Tepkime puanı
467
Puanları
83
Konum
GAZİANTEP
Adamın dedikleri çok mantıklı. Umarım Alman disiplini, bizimkileri de disipline eder.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst