gittigidiyor

Stream yapma resimli anlatım:

AKHİSAR LI

Aktif Üye
Katılım
25 Ağu 2011
Mesajlar
2,287
Tepkime puanı
64
Puanları
0
Yaş
59
Konum
Vatanın herhangi bir cennet köşesi
ALINTI & YORUM: Hacıağbi37


Tv kartı video capture dongle kartlar veya ona benzer kartlar gerekecek sanırım ben daha denemedim. ucuz usbden çalışan kartlardanvardı gelecek akşama doğru gelirse dener bilgi veririm, ama dreeamden dream görüntüsünü pcden izleyebilenler o ekranı nasıl verebilirler bu program aracılığı ile onu bilemiyorum. snagit programı vardı. ekranda istediğin yeri sesli görüntülü video kaydı yapıyor, ama bu adobe programına donanımsal olmayınca video giriş aygıtı eklenemiyor gibi duruyor. bilenler kullananlar paylaşırlarsa bizde öğrenmiş oluruz.

donanımsal yayınlar için bu tip araçlar gerekecek sanırım. bir sorun daha bu siteye genelde yasal üye olmayan zaten nasıl izleriz diyenler geliyor. onunu için üye olup hayrına görüntüsünü paylaşacak insanlar onca zahmete girip, pcsini ve donanımlarını kullanıp paylaşım yapmak için burada uğraşırmı bilemiyorum.


benim aboneliğim olsa ben harbi denerdim, taş atıp kolum yorulmaz, zaten izlediğim için bir çıkıştan verirdim nete. ki bunu yapanlarda var. hatta denemeler olumlu olur ise dsmarttan bikaç film yayınların bi ara inş. yada mesela geçenlerde trabzon uefa ligi maçları dsmartta idi onları verebiliriz sanırım.


ama digi uydu cihazlarında ektrea görüntü çıkışı varmı, yoksa hdmi çıkıı ile scartda aynı anda görüntü çıkıyormu?. çıkıyor ise hdmi dan kendin izlerken scarttan rf modül ile yayını scarttan alıp video capture karta oradan streame verilebilirmi denemek lazım.


http://www.sanalmarketim.com/urun/59...-Video-Grabber


http://www.hepsiburada.com/Liste/s-l...egoryId=105307


https://www.google.com.tr/search?q=u...w=1024&bih=653
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst