gittigidiyor

Şubat 2018 içerisinde ücretsiz verilecek PlayStation Plus oyunları belli oldu

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
Şubat 2018 içerisinde ücretsiz verilecek PlayStation Plus oyunları belli oldu

Beklenen oyunlar verilmedi.



Geçtiğimiz günlerde sizlere bir söylenti haber sunmuştuk. Bu haberimizde, Şubat 2018 içerisinde PlayStation Plus kullanıcılarına ücretsiz olarak Dark Souls ve Far Cry 4 verilebileceğini belirtmiştik. Geçtiğimiz akşam ise PlayStation Blog üzerindenyapılan resmi bir açıklama ile Şubat 2018 tarihinin ücretsiz PS Plus oyunları açıklandı. Yapılan açıklamalara göre PlayStation 4 oyuncularını Far Cry 4 yerine Knack, Dark Souls yerine de Rime beklemekte. Bahsedeceğimiz bu oyunlar, 6 Şubat 2018 tarihinde aktif hale gelecek. O zamana kadar ücretsiz oyunlara erişemeyeceksiniz.


39106412955_f5db98f02b_o.jpg

Şubat 2018: Ücretsiz PS Plus Oyunları


Şubt 2018 içerisinde PlayStation 4 oyuncularını Knack, Rime, StarBlood Arena ve Grand Kingdombeklemekte. Bu oyunlar arasından StarBlood Arena sadece PlayStation VR ile çalışıyor ve Grand Kingdom ise hem PlayStation 4, hem de PlayStation Vita için veriliyor. Yani, eğer bu oyunu iki platformdan biri için alırsanız, diğer konsolunuzun kütüphanesine de otomatik olarak ekleniyor. PlayStation 3 oyuncularını ise Mugen Souls Z ve Spelunker HD oyunları beklemekte. Son olarak PlayStation Plus üyesi olan PlayStation Vita kullanıcılarını da Exiles End ve Grand Kingdom oyunları beklemekte.
Dediğimiz gibi bu video oyunları 6 Şubat 2018 tarihinde PlayStation Store üzerinde ücretsiz olacak. Bu yüzden, eğer Ocak 2018 oyunlarını henüz almadıysanız, 6 Şubat 2018 tarihine kadar alabilirsiniz. Ocak 2018 tarihinde de Deus Ex: Mankind Divided, Batman: The Telltale Series, StarBlood Arena, That’s You!, Sacred 3, Book of Unwritten Tales 2, Psycho-Pass: Mandatory Happiness ve Uncanny Valley oyunları ücretsiz olarak verilmekteydi.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst