gittigidiyor

Summer Game Fest 2022 geliyor..

Katılım
24 May 2011
Mesajlar
16,814
Tepkime puanı
1,370
Puanları
113
Konum
Aydın

İlk olarak 2020 yılında düzenlenen Summer Game Fest o tarihten bu yana biz oyuncuların iple çektiği etkinliklerden biri olmayı başardı.​

İlk olarak 2020 yılında düzenlenen Summer Game Fest o tarihten bu yana biz oyuncuların iple çektiği etkinliklerden biri olmayı başardı.


Sıcak ve kimi zaman sıkıcı yaz günlerimizi canlandıran etkinlikte çıkışlarını merakla beklediğimiz oyunlar hakkında en son bilgileri edinebiliyor, yeni oyun duyuruları ile coşuyoruz.

Bu yıl Summer Game Fest'te boy gösterecek, yeni duyurularını tüm heyecanımız ile beklediğimiz katılımcıların kimler olacağı ise açıklandı.​

Bu yıl Summer Game Fest'te boy gösterecek, yeni duyurularını tüm heyecanımız ile beklediğimiz katılımcıların kimler olacağı ise açıklandı.


Yapılan açıklamaya göre Summer Game Fest 2022'ye katılacak olan yayıncı ve geliştiriciler şu şekilde;

2K, Activision, Atlus, Bandai Namco, Bloober Team, Capcom, Coffee Stain, Deep Silver, Devolver Digital, Digital Extremes, Dotemu, EA, Epic Games, Focus Entertainment, Frost Giant Studios, Humble Games, Level Infinite, Mediatonic, miHoYo, Netflix, PlayStation, Raw Fury, Samsung Gaming Hub, Sega, Square Enix, Skybound Games, Steam, Studio MDHR, Tribeca Festival, Warner Bros. Games ve Xbox.

Üstelik katılımcılar bunlarla da sınırlı değil. Yapılan açıklamaya göre sürpriz katılımcılar da etkinliği şenlendirecekler.

Summer Game Fest 9 Haziran Perşembe günü başlayacak.​

Summer Game Fest 9 Haziran Perşembe günü başlayacak.


Türkiye saati ile 22:00'da başlayacak olan etkinlik farklı kanallardan canlı olarak yayınlanacak. Summer Game Fest resmi YouTube, Twitch, Facebook, Twitter ve TikTok hesaplarından canlı yayını takip edebilirsiniz.

Peki Summer Game Fest 2022'de bizleri neler bekliyor?​

Peki Summer Game Fest 2022'de bizleri neler bekliyor?


Her yıl olduğu gibi yine Geoff Keighley tarafından düzenlenen ve sunulacak olan etkinlikte yeni oyun duyurularına ek olarak daha önce duyurulmuş olan ve akıbetlerini merak ettiğimiz yapımlar hakkında da son gelişmeleri öğreneceğiz. Gözler ise özellikle Bethesda'nın erteleme haberini yeni aldığımız RPG oyunu Starfield, Sony'nin büyük bombası God of War Ragnarok ve 2018 yılının E3 fuarında duyurulan The Elder Scrolls 6'da. E3'ün bu yıl iptal edilmesi ile birlikte Summer Game Fest 2022'nin daha bir hareketli geçmesi bekleniyor.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst