gittigidiyor

Şüpheli paketten esrar çıktı

aferin

Aktif Üye
Katılım
5 Nis 2012
Mesajlar
2,068
Tepkime puanı
3
Puanları
0
Konum
ist
210820131154386555562.jpg


Van'da, depremzedelerin geçici olarak barındığı konteynerlerin arasına bırakılan şüpheli poşet, polisi harekete geçirdi. Bomba imha ekipleri tarafından fünye ile patlatılan poşetten uyuşturucu çıktı.

İpekyolu üzerine kurulu olan ve depremzedelerin yaşadığı Anadolu konteyner kentte şüpheli bir poşet gören vatandaşlar, polise haber verdi. Olay yerine gelen polis, güvenlik önlemi aldıktan sonra bomba imha uzmanlarını çağırdı. Olay yerine gelen bomba imha uzmanları poşet çevresinde yaptığı incelemenin ardından, şüpheli poşeti fünye ile patlattı. Patlatılan poşetten yaklaşık 2 kilogram toz esrar çıktı. Olay yerinde ayrıntılı inceleme yapan polis ekipleri, uyuşturucuyu alarak emniyete götürdü. Polis şimdi uyuşturucu maddenin kim veya kimler tarafından bırakıldığını araştırıyor.


Kaynak: aksam.com.tr
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst