gittigidiyor

Sürpriz!

redsong

Aktif Üye
Katılım
28 Tem 2013
Mesajlar
43
Tepkime puanı
0
Puanları
6
Yaş
47
Konum
bahçelievler
TFF eski Başkan Vekili Göksel Gümüşdağ, Fatih Terim ile görüştü, Milli Takım için nabız yokladı.

fft104mm2472289.jpg

Hürriyet'te yer alan habere göre, Florya’da dün sürpriz bir buluşma yaşandı. İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili ve Futbol Federasyonu eski Başkan Vekili Göksel Gümüşdağ, Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim ile biraraya geldi.
Florya Metin Oktay Tesisleri’nde gerçekleşen görüşmeyle ilgili olarak hiçbir açıklama yapılmadı.

Milli Takım görüşmesi
Ancak sızan bilgilere göre, görüşmede “Milli Takımlar konusu” gündeme geldi. Gümüşdağ, Türk Milli Takımı’nın ve Türk futbolunun başarısı için Terim’in görüşlerini aldı. Aynı zamanda da Türkiye Futbol Federasyonu’nun olası bir teklifi için nabız yokladı.

Florya’daki görüşmede ele alınan konuyla ilgili önümüzdeki günlerde farklı bazı gelişmeler olabileceği dile getiriliyor.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst