gittigidiyor

Sürücü Güncellemenin En Kolay Yolu

zarali58

Aktif Üye
Katılım
16 Kas 2011
Mesajlar
1,195
Tepkime puanı
4
Puanları
38
Konum
sivas
Bilgisayar Kullanıcıların En Büyük Şikayetleri Başta Kasmaya Sebebiyet Veren Virüslerdir.
İkinci Bir Sebep İse Sürücülerinin Güncel Olmaması ; Bu Sebeptende Oyunlarda vs. Kasma Yaşamalarıdır. İşte Bu Sebepten Sürücüleriniz Sürekli Güncel Kalması Bilgisayar Performansını Maksimum Seviyede Tutacaktır.
Bu Aşamada "Aygıt Yöneticisi" Yetersiz Kalabiliyor Sürücü Güncellemek İçin. Bu Olaydan Sonra Size En İyi İşlev Yapabilecek Şey , Sürücü Güncellemenize Yarayan Bir Program Olacaktır.
DRİVER SCANNER !
Bu Program Tam Anlamı İle Sürücü Güncelleme Makinesi Bence. Her Türlü Güncel Olmayan Sürücülerinizi Bulur , Gerekli Güncellemeyi İndirip Kurmanıza Yardımcı Olur.
Legal Olmadığı İçin Link Veremiyorum Fakat İnternette Kısa Bir Araştırma İle Programın Full Sürümüne Sahip Olabilirsiniz.
Kendim Kullanıcısıyım ve Şu Ana Kadar Hiçbir Şikayetim Olmadı. Aksine Programı Yapan Kişiye Teşekkür Edesim Var :D
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst