gittigidiyor

Survivor yarışmacısından çirkin sözler...

Katılım
24 May 2011
Mesajlar
16,814
Tepkime puanı
1,370
Puanları
113
Konum
Aydın
1640003415_13529816-700x400-640x366-1.jpg


Hepimizin bildiği gibi Yunus Emre.....


Survivor 2020 sezonu yarışmacılarından Yunus Emre Özden, sosyal medya hesabı Twitter üzerinden skandal sözler paylaştı. Survivor 2020 yarışmacısı Yunus Emre Özden paylaştığı ”Arkamdan zıplayanlara söyleyin, kucağım daha zevkli” sözleriyle sosyal medyada tepki topladı.


Özden’in tepki çeken tweetleri şu şekildeydi:

”Zıplamayı boy uzatır sanıp arkamdan zıplayanlara söyleyin, kucağım daha zevkli. Huyumu bilmeden suyumda yüzmesinler, boğulurlar.”

Survivor 2020 yarışmacısı Yunus Emre Özden’den olay sözler! ”Kucağım daha zevkli”


”Ne yaşadığımızı bilmeden arkamızdan konuşanların, karşımızda kıvırtmasını seyredeceksiniz. Sırtımızdan sapladıkları bıçakları, göğüslerinden göstere göstere iade edeceğim. Bu da bana yakışır. Çok sabrettim!”

”İĞRENÇ BİR ÜSLUP”

Yunus Emre Özden’in olay yaratan tweetlerine, sosyal medyada tepki yağdı. Özden’in sözlerine, ”İğrenç bir üslup” ve ”Saygılı olmayı bil” gibi yorumlar yapıldı.

SURVIVOR YARIŞMACISINA MI SÖYLEDİ?

Yunus Emre Özden’in, tepki çeken sözlerini, Survivor eski yarışmacısı Sude Burcu için söylediği öne sürüldü. İddiaya göre Yunus Emre Özden, Sude Burcu’nun 2020 yılında kendisi hakkında attığı tweetlere öfkelenmişti. Yunus Emre Özden, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, ”Kadın yarışmacı ile alakam yoktur. Zaten kendisini de tanımam. Söz konusu tweetler özel hayatımla ilgilidir” diyerek, tartışmalara son noktayı koydu. Özden, gelen tepkiler üzerine tweetlerini kaldırdı.


Acun otoriteyi seven bir yapımcı,herhalde bu sözler kulağına gidecektir.......Ayıp etmiş bir Hanım var karşısında....
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst