gittigidiyor

Survivor'da sürgün kampı...

Katılım
24 May 2011
Mesajlar
16,814
Tepkime puanı
1,369
Puanları
113
Konum
Aydın
Survivor All Star'da oynanılan ilk dokunulmazlık oyununda gönüllüler ve ünlüler takımları yapılan iki etapta eşitlik sağlarken, final oyununda gönüllüler3-0 öne geçerek oyunu kazandı. Gönüllülerin galibiyetiyle, ünlüler takımından iki kişi yeni format gereği sürgün kampı olarak adlandırılan zor şartlarla kalacakları yeni adaya gönderildi.

Sürgün kampına gönderilen ilk isim Birsen Bekgöz olurken takım arkadaşlarının yaptığı oylama sonucu 31 yaşındaki eski futbolcu Sercan Yıldırım adaya gönderilen ikinci isim oldu.

'SÜRGÜN KAMPINDA İLETİŞİM YOK!'​

Acun Ilıcalı, tek başına ve iletişim kurmadan kalınacak olan sürgün kampını, "Sürgün kampını başlatıyorum. Bu akşam buradan biri ayrılacak ve tek başına kalacak. Bu akşam bir yarışmacıyı Sürgün kampına yollayacaksınız. İkinci, üçüncü ve dördüncü yarışmacılar da gittikten sonra dört yarışmacıdan biri Survivor'a veda edecek. Diğer kalanlar o adada günleri boş bir şekilde geçirdikten sonra geri dönecekler. Hiçbir şekilde oyunlara giremeyecekler. Yarışmacılar hiçbir şekilde diğerleriyle iletişim kuramayacak. Dört yarışmacı beraber kalacak. Ödülden de faydalanmayacaklar, günlük erzaklarını tüketebilecek. Tamamen ayrı bir yerde bir kamp olacak ve iletişim kurmak yok. Dört gün orayı çıkaramayacak 10 yarışmacı sayabilirim. Saatlerin zor geçtiğini biliyorum. Onun dışında ilk giden 24 saat boyunca tek kalacak. İkinci giren iki kişiyle yaşayacak. Oraya gidenin Allah yardımcısı olsun" sözleriyle açıkladı.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst