gittigidiyor

Tablete oyun geliyor...

Katılım
24 May 2011
Mesajlar
16,814
Tepkime puanı
1,370
Puanları
113
Konum
Aydın
Bilgisayar oyunculuğu kendisini geliştire dursun, bir anda patlayan tablet'ler de bu yolda kendilerini geliştirmeye başladılar.

NVIDIA tarafından Şubat ayındailk kez verilen bilgilerde, Kal-Elisimli işlemci mimarisinin, en geç Ağustos ayında tamamlanacağı söylenmişti. Geçtiğimiz günlerde firmadan yapılan bir açıklama ve beraberinde ortaya çıkan videosayesinde, Kal-El'in nelere kadir olacağı konusunda bir bilgilimiz oldu...

Tablet bilgisayarlarda neredeyse bulunmayan, ışıklandırma sistemi üzerine kurulu olacak olan Kal-El, özellikle birçok bilgisayar oyunun da bile göremeyeceğimiz seviyede dinamikışıklandırmaya sahip. Günümüz mobil cihazlarının kabiliyet sınırlarını aşan bu işlemse, Kal-El ile birlikte kullanılacak olan dört çekirdekli işlemci sayesinde tarih olacak.

Hali hazırdaki cihazların en fazla çift çekirdek kullanıldığı gerçeğini göz ardı etmememiz ve dört çekirdeğin nelere kadir olduğunu görmemiz içinse, yayınlanan videoda çift çekirdekli işlemcinin ne kadar da zayıf kaldığı ayrıca gösterilmiş durumda.

chip.com.tr
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst