gittigidiyor

Tag Heuer, yeni akıllı saati üzerinde çalışıyor!

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
categoryimage-picture-tag-heuer-40-2.jpg


Google'ın giyilebilir cihazlar için geliştirmiş olduğu ve önümüzdeki ay yayınlayacağı Android Wear 2.0 işletim sistemi, özellikle akıllı saat sektöründe bir hareketliliğe neden oldu.

CES 2017'de duyurulan modellerin ardından Wear 2.0'ın avantajından yararlanmak isteyen üreticiler, yeni akıllı saatlerini geliştirmeye devam ediyorlar.
Bu firmalardan birisi de, Connected modeli ile giyilebilir cihaz sektörüne dahil olan lüks saat tasarımcısı Tag Heuer.
TAGHeuerMonacoB43.jpg

Tag Heuer yeni akıllı saatini Mayıs ayında duyuracak!


Tag Heuer'in İcra Kurulu Başkanı Jean Claude Biver, Mayıs ayında Android Wear 2.0 ile çalışan bir akıllı saat modelini duyuracaklarını ve bu nedenle çalışmalarına hız kesmeden devam ettiklerini açıkladı.
Akıllı saat pazarında oldukça az karşılaştığımız bir şekilde, Intel işlemciden güç alacak olan akıllı saatin iki farklı boyutta üretileceği belirtiliyor.
Yeni akıllı saatlerinin güçlü donanımı ve yüksek çözünürlüklü ekranı ile dikkat çekeceğini vurgulayan Biver, ayrıca saat içerisinde dahili bir GPS modülünün yer alacağını belirtiyor.
Tag Heuer olarak akıllı saat pazarında başarılı bir gidişata sahip olduklarının altını çizen Biver, 2015 yılı Kasım ayında satışa sundukları Connected modelinin 20 bin adet olan ilk satış hedefini geçerek, 56 bin adet satıldığını ifade etti.

Tag-Heuer-watch.jpg



original.jpg


horological-machine-3-mbandf-2.jpg


tag-heuer-mikrotourbillons-1.jpeg


tag-heuer.jpg


tag-heuer-replika-saat%20(3).jpg


Tag-Heuer-Carrera-Mikrotourbillons_3.jpg


12b7d755a70c216e998ca7a335ac2865.jpg


HSmR6e19tW4BH42OszuF4jl72eJkfbmt4t8yenImKBVvK0kTmF0xjctABnaLJIm9


Devamı gelecek olan dıgıtal saat teknoloji
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst