gittigidiyor

TAG Heuer'ın lüks akıllı saatine ilgi büyük

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
TAG Heuer'ın lüks akıllı saatine ilgi büyük

Android Wear işletim sistemiyle çalışan lüks akıllı saate kullanıcılar yoğun ilgi gösteriyor. TAG Heuer üretim hattını artıyor.


1449287265_1447137865gsmarena000.jpg

İsviçreli saat üreticisi Tag Heuer kasım ayında açıkladığı Android Wear işletim sistemli ilk lüks akıllı saat için siparişleri yetiştiremiyor. Tag Heuer Connected 1500$’dan satışa sunulmasına karşın Bloomberg’e göre birçok perakendecide akıllı saate büyük bir talep var. Perakendeciler bir ayılık süreçte 100 bin Tag Heuer Connected siparişi verirken, Tag Heuer isesiparişleri yetiştirmek için üretim hattını artırdı.
1449287099_tag-heuer-connected.jpg


TAG Heuer’ın Carrera modelinden esinlenen akıllı saat Intel üretimi 1.6GHz frekans hızında çalışan çift çekirdekli işlemciden güç alıyor. 1.5 inç büyüklüğünde 360 x 360p çözünürlüklüçizilmeye dayanıklı safir kristal camla kaplı LTPS LCD ekranın kullanıldığı Tag Heuer Connected, Android ve iOS işletim sistemiyle uyumlu çalışıyor. Akıllı saatte bunlara ek olarak 410 mAh kapasiteli pil,1GB RAM, 4GB dahili depolama, IP67 sertifikası, titanyum kasa, Bluetooth 4.1 ve Wi-Fi yer alıyor.
Tag Heuer Connected ayrıca hava durumu, rüzgar yönü ve şiddeti, fitness faaliyetlerin takibi ve akıllı telefonlara gelen iletilerin takibini gerçekleştirilebiliyor.
top-new-fun-high-tech-cool-watches-gadgets-031910_tag_2.jpg
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst