gittigidiyor

Tag Heuer'ün Apple'dan esinlen saati...

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
Tag Heuer'ün Apple'dan esinlen saati...

Dev saat üreticisi de Android'li akıllı saat işine giriyor. Ama hikayede Apple'a da bir yer var...
2015100112512522085.jpg





Ünlü saat üreticisi Tag Heuer, ilk akıllı saatini piyasaya sunmak üzere geri sayıyor. Bu adımla birlikte saat üreticilerinin de yalnızca "klasik kesim" saatlerle yetinmeyeceklerini, trende ayak uyduracaklarını düşünebiliriz.
NBC'nin Tag Heuer'ın CEO'su Jean-Claude Biver ile yaptığı söyleşide ortaya çıkan yeni "akıllı" Tag Heuer, şirketin ilk akıllı saati olacak. Android Wear işletim sistemiyle çalışacağı açıklanan saat, elbette yine markanın premium tasarımını sürdürecek.İlk akıllı saati için Intel ve Google ile işbirliğine giden Tag Heuer, sonraki dönemde de bu ikili ile çalışabilir. Saatin muhtemel fiyatı 1800 dolarcivarında olacak. Yine şirketin açıkladığı bilgiye göre Tag Heuer'ın yeni akıllı saati 9 Ekim'de görücüye çıkacak.
İşin ilginç kısmı ise, Intel ve Google işbirliğine rağmen, Biver'in "saati tasarlarken Apple Watch'tan esinlendik" demesi...
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst