gittigidiyor

Tarayıcı Temizleme ve Araç Çubuğu Kaldırma Programı

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
Tarayıcı Temizleme ve Araç Çubuğu Kaldırma Programı – Avast Browser Cleanup İndir Yükle


Avast Browser Cleanup ile internet tarayıcınıza bulaşan kötü eklentileri, arama motoru değiştiren zararlıları ve araç çubuklarını kolaylıkla kaldırabilirsiniz. Türkçe dil desteği, kolay kullanımı ve ücretsiz olması ile başınızın en büyük belası olan tarayıcı sorunlarını kökünden çözün. Internet Explorer, Google Chrome ve Firefox tarayıcılarınızı Avast Tarayıcı Temizleme programı ile temizleyin.





Avast Tarayıcı Temizleme Programı

Avast Browser Cleanup yada Türkçe ismi ile Avast Tarayıcı Temizleme isimli program ile baş belası haline gelen tarayıcı sorunlarına karşı çözüm bulacaksınız. Tarayıcınıza bulaşan istenmeyen araç çubuklarını ve eklentileri temizleyerek tarayıcınızı ilk günkü temiz haline geri döndürmeniz mümkün.


Avast Browser Cleanup ile arama motorunuzun ana sayfasını değiştiren zararlılardan, istenmeyen eklentilerden ve tarayıcınıza bulaşan araç çubuklarından kurtulabilirsiniz.
Özellikle program yüklerken sizin isteğiniz dışında yada sizin dikkat etmemeniz sonucunda tarayıcınıza araç çubukları yüklenir yada arama motorunuzun ana sayfası değiştirilir. Fakat bu araç çubuklarını kaldırmak isteseniz de bunu başaramayabilirsiniz. Ancak Avast Browser Cleanup ile temizlik işlemi yapabilirsiniz.
Internet Explorer, Google Chrome ve Mozilla Firefox tarayıcılarını destekleyen bu program ile tarayıcılarınızı kolaylıkla temizleyebilirsiniz.

Avast Browser Cleanup Detayları

Lisans:Ücretsiz
Boyut:3,7 MB
Dil:Türkçe
Versiyon:2016
İşletim Sistemi:Windows 10, 8.1, 8, 7, Vista veya XP SP3



 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst