gittigidiyor

Tarayıcıda Skype Nasıl Kullanılır?

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
[h=1]Tarayıcıda Skype Nasıl Kullanılır?[/h][h=2]Skype için geliştirilen tarayıcı desteği sayesinde kişiler Skype programını kurmadan da uygulamayı kullanabilmektedir.[/h][FONT=&quot][/FONT][FONT=&quot]
tarayiciya-skype-nasil-kullanilir.png
Dünya genelinde en çok tercih edilen masaüstü ve mobil mesajlaşma uygulamalarından birisi Skype olurken, Skype için tarayıcı desteği de sağlandı. Özel bir adres üzerinden Skype için gerekli altyapı sunulmaya başlanırken, kişiler Skype kullanımı için bilgisayarlarında uygulamanın kurulu olmasına gerek kalmadan direk internet sitesi üzerinden işlem yapabilmektedir.
Bu bakımdan sizler de özellikle acil durumlarda direk Skype oturumu açmak için belirtilen özelilikten yararlanabilirsiniz. Skype web kullanımı için kişilerin ilk olarak buraya tıklaması gerekmektedir. Sayfa açıldığında şöyle bir ekran görülecektir.
skype-hesab%FDn%FDzda-oturum-a%E7%FDn-22-.jpg

Burada mevcut üyelik bilgilerinizi girmeniz gerekmektedir. Eğer üyeliğiniz yoksa yeni hesap oluştur bölümü kullanılmalıdır. Oturum açtığınızda ise şöyle bir ekran açılır.
program-manager-23-.jpg

Bu sayfada görüldüğü gibi kişilerin aynı uygulamada olduğu gibi Skype kullanabilmesi, mesajlaşabilmesi, dosya gönderebilmesi mümkün olacaktır. Bu bakımdan Skype kullanımında web sürümü daha çok tercih edilmeye başlanmış durumdadır.
[/FONT]
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst