gittigidiyor

Tarayıcılar atakta Chat GPT eklendi....

Katılım
24 May 2011
Mesajlar
16,814
Tepkime puanı
1,370
Puanları
113
Konum
Aydın
Microsoft'tan sonra Opera da aynı sistemi uygulamaya alıyor Opera, tarayıcılarına sadece ChatGPT’yi eklemekle kalmamış aynı zamanda derinlemesine yapay zeka entegrasyonu sağlamış.

Opera ve Opera GX’in yan menüsüne artık ChatGPT ve ChatSonic yapay zeka sohbet botları entegre edildi. Hızlı bir şekilde bu panelden araçlara erişerek istediğiniz istemi gerçekleştirebiliyorsunuz. Şirket, bu yeni araçların tüm masaüstü platformlarında erken erişimde mevcut olduğunun da altını çiziyor. Bu arada ChatGPT, metinden metine çıktı sunarken ChatSonic, OpenAI’ın en son çıkan GPT-4 modeliyle birlikte görüntü girdilerini de kabul edebiliyor.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst