gittigidiyor

Tatlıses'e haciz yollayan kişi belli oldu

burcinali

Aktif Üye

206850_ibrahim-tatlises.jpg

İbrahim Tatlıses'in "Vurulduğum gün bana haciz yolladı" diyerek sitem ettiği kişi; ünlü yapımcı Erol Köse çıktı!

ALBÜM ANLAŞMAZLIĞI

Müzik dünyası bu iddiayı konuşuyor! İbrahim Tatlıses'in "Hastalığım sırasında dostumu düşmanımı tanıdım. Vurulduğum gün bana haciz yolladılar" diyerek sözünü ettiği kişinin yapımcı Erol Köse olduğu söyleniyor. Hacize neden olan olay ise; ikili arasındaki yapılan albüm anlaşmasıymış.

ARACA EL KONULMUŞ

Köse, İbrahim Tatlıses'le tek albümlük bir anlaşma imzalamış. Ancak Tatlıses, sözleşmeyi tek taraflı fesh edince Köse haciz kararı çıkartmış. Ünlü türkücü yoğun bakımdayken gelen haciz memurları; Tatlıses'in üzerine kayıtlı olan ama annesine tahsis ettiği araca el koymuş.

OĞLU SÖYLEMİŞ

Tatlıses; Köse'nin haciz işlemini yoğun bakımdan çıkınca oğlu Ahmet Tatlı'dan öğrenmiş ve çok üzülmüş.

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.