gittigidiyor

TeamViewer Server Enterprise v9.0.25790 32 Bit 64 Bit Türkçe Katılımsız Full

bysamre

Aktif Üye
Katılım
12 Ocak 2014
Mesajlar
25
Tepkime puanı
0
Puanları
0
Yaş
42
Konum
Ankara
1387216354_6e1c43b5a5.png


TeamViewer programını bilmeyenimiz yoktur sanırım. TeamViewer ile iki bilgisayar arasında iletişim kurarak birbirlerine bağlanmaları sağlanır. Genelde desr anlatımları veya teknik destek için bağlanmaya yarayan bu program uzak masaüstü bağlantısı niteliği taşımaktadır. TeamViewer bağlantısı en az kendisi kadar güvenlidir. Bağlantı esnasında dışarıdan müdahale edilemez ve başkası tarafından yönetilemez. Sizin izniniz dışında kimse bilgisayarınıza bağlanamaz.

Kurulum Notları
# Kurulum tamamlandı yazısı gelene kadar bir şeye dokunmayın.
# Kurulumu yapmadan önce antivirüs proğramınızı kapatmanızı öneririz.
# Kurulum masaüstüne kısayol atacaktır.


1391502528_yfts1tj.png


1391502504_cinsvtl.png


Turbobit İndirmek İçin Tıkla

Letitbit İndirmek İçin Tıkla
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst