gittigidiyor

Teledünya Web, Türksat 4A Uydusu ve Teknik Tanıtım Toplantısı

habib723

Aktif Üye
Katılım
24 Şub 2012
Mesajlar
533
Tepkime puanı
1
Puanları
18
Yaş
38
Uluslararası uydu operatörü Türksat A.Ş., İstanbul Çırağan Otel Balo Salonu’nda düzenlenecek tanıtım toplantısında yeni haberleşme uydumuz Türksat 4A ve Türksat’ın yeni hizmeti Teledünya Web hakkında basın mensuplarına açıklamada bulunacak.

Türkiye’nin 2023 hedefleri doğrultusunda, bölgesinde lider, Dünya’da önde gelen bir şirket olma yolunda kurumsal kimliğini yenileyen Türksat, yeni logosunu da kamuoyunun beğenisine sunacak.

Türksat 4A haberleşme uydumuz, 14 Şubat 2014 Cuma günü saat: 23.09’da (TS ile) Kazakistan’daki Baykonur Üssünden uzaya gönderilecek.

Türksat’ın dijital kablo platformu üzerinden Teledünya Web markasıyla internet ortamında sunacağı yeni hizmetine ait TV yayın içerikleri, 04 Şubat 2014’den itibaren tabletlerden ve akıllı telefonlardan da izlenebilecek.

Programda ayrıca Türksat tanıtım filmi ile Türksat 4A reklam filminin gösterimi de yapılacak.

Basın ve kamuoyuna saygıyla duyurulur.
Türksat A.Ş.


Tarihi : 04 Şubat 2014-Salı
Yer : İstanbul Çırağan Otel Balo Salonu
Saat : 10:00


Canlı Yayın Frekans Bilgisi:
Türksat-3A.İniş Frekansı: 11526 Mhz, İniş Polarizasyonu: Dikey, SR(Sembol Oranı): 2960 FEC: 5/6


 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst