gittigidiyor

Teledünyaya 6 Yenikanal Geliyor.

cilginyurekli

Aktif Üye
Katılım
14 May 2011
Mesajlar
1,560
Tepkime puanı
57
Puanları
48
Yaş
43
Konum
germany
Teledünyaya 6 Yenikanal Geliyor.

SPI'nin portföyünden Altı kanal Türksat / Teledünya, Türkiye'nin en büyük kablo operatörü tarafından başlatılan edilmektedir.



Kanal line-up içerir Türksat tarafından yakalandı FilmBox: ve FilmBox Sanatevi (film kanalları), FightBox ve Fast'nFunBox (spor kanalları), DocuBox (bir belgesel kanalı) ve uluslararası bir müzik kanalı 360 TuneBox. Bütün kanallar şu anda ediliyor lokalize Türkçe. FightBox ve Fast'nFunBox iki film kanalları ve DocuBox Türkçe altyazı ise üzerinde bir Türk sesini yer alacak. Tüm dünyadan bağımsız müzik videoları geniş bir seçki sunuyor 360TuneBox, orijinal versiyonda yayınlanacak.




MIPCOM Türkiye

"Biz Cannes Türksat ile bu önemli anlaşmayı duyurmaktan mutluluk duyuyoruz Türkiye Onur bu yılki MIPCOM Ülkesi olduğunu," dedi Murat Muratoğlu, SPI International ve FilmBox de Türkiye Ülke Müdürü. '' Biz Türksat / Teledünya, ülkenin en büyük kablo operatörü bizim kanalların lansmanı konusunda çok heyecanlıyız '. Kendi kanal Türk lokalize olan Türkiye'de SPI'nin varlığı ve dağılımı hızla büyüyor olacak "ulusal bir Türkiye ve İstanbul'un ofisinden SPI'nin operasyonlarını denetleyen Sayın Muratoğlu ekledi. Doğrusal kanallarının yanı sıra Türksat / Teledünya da müşterilerine sunduğu erişim FilmBox Live, özellikleri çok ekran VoD hizmeti kanalları ve büyük bir VoD kütüphanesi canlı akışı.




T SPI kanal line-up ü rksat / Teledünya

FilmBox
Kolay, geniş bir kitle için eğlenceli içeriği. Hollywood filmleri, favori dökmeyen ve büyük uluslararası üreticilerin popüler TV dizisi. FilmBox Sanatevi dünyanın her yerinden sanatsal ve bağımsız filmler sunan ilk dünya film kanalı. Kanal Fellini, Kurosawa, Hitchcock ve daha birçok gibi sinema ustaları tarafından yukarı ve gelecek yönetim, belgesel özellikleri ve tüm zamanların klasikleri tanınmış festivallerde galası yeni filmler, birinci ve ikinci uzun metrajlı filmler fiyaka. Sanatevi sinema taraftarlar evlerinin konforunda televizyonda bu tarz izleyebilirsiniz böylece FilmBox Sanatevi kanalı kamuoyuna yaygın olarak kullanılabilir, bağımsız ve sanat filmleri yapar. DocuBox HD An Unutulmaz koleksiyon büyüleyici ve ödüllü belgesel özelliklerini keşfetmek ve gizemleri Gezegenimizin güzelliği. FightBox HD tüm dövüş severler için HD kalitesinde kan ve ter Tadı. En iyi dövüş olaylardan canlı yayın. En dövüş sanatları dünyanın her yerinden programlama: MMA, kickboks, boks, güreş, kol-güreş, karate, Jüjitsü, taekwondo, sumo, capoeira'yı, judo, muay thai, kafes dövüşü, Wushu, sanda ve daha birçok. Fast'nFunBox HD adrenalin Extreme seviyeleri. Araba yarışı, motocross, sörf, snowboard, kaykay, wakeboard, BMX, FMX, kayak, serbest çalışan, baz atlama, yelken ve skydiving çok daha fazlası.
 360TuneBox bir Uluslararası müzik kanalı olan müzikal çıkarları ötesinde genç kentli orta sınıf yetişkinlere hitap Varolan müzik kanallarında üst listelerini işgal popüler sanatçıların ana dizisi. Bunun yerine tüm dünyadan sanatçılar 360TuneBox atılım ile müzik videoları büyük bir çeşitlilik çalış küresel müzik endüstrisinin marka isimleri vurgu ve ortaya çıkan.


 FilmBox marka kanalları tarafından dağıtılan Filmbox International Ltd., Tamamına sahip olduğu iştiraki ve Kino Polska TV SA. Çoğunluğunu paydaş SPI International BV olan MIPCOM at SPI Edin # P3.B8 Standı

Bilgi bu yönde arkadaşlar.
tflag.gif
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst