gittigidiyor

Telefon değiştirmek artık çok kolay!

iseso

Aktif Üye
Katılım
9 Ocak 2014
Mesajlar
1,348
Tepkime puanı
1
Puanları
0
Konum
Gölcük/Değirmendere



ek6OPW.jpg

Ahmet KARA

Telefon değiştirmek hiç bu kadar kolay olmamıştı.

Artık akıllı telefonunuzdaki tüm bilgileri yeni Sony Xperia akıllı telefonunuza çok kısa sürede aktarmak mümkün. Sony Mobile’ın yeni “Xperia Transfer Mobile” uygulaması sayesinde eski telefonunuzun belleğinde, SIM ve bellek kartındaki her türlü bilgiyi Sony Xperia telefonunuza doğrudan kolayca aktarabilir ve rüzgar gibi bir geçiş yapabilirsiniz.

Telefon değiştirirken rehberi, mesajları, müzik dosyalarını, fotoğrafları, kısaca telefondaki tüm bilgileri yeni Sony Xperia’nıza aktarmak hiç bu kadar kolay olmamıştı. Sony Xperia’ya geçmek isteyenler için “Xperia Transfer Mobile” uygulaması geliyor. Yeni Xperia Transfer Mobile uygulaması sayesinde eski Android ya da iOS tabanlı akıllı telefonunuzdan Sony Xperia’ya tüm bilgilerinizi doğrudan aktarmak artık çok kolay.

Hem Android Hem iOS Uyumlu
Sony Xperia’ya rüzgar gibi bir geçiş yapmak için Xperia Transfer Mobile uygulamasını hem eski Android cihazınıza hem de yeni Sony Xperia’nıza Google Play üzerinden indiriyorsunuz. Basit yönlendirmelerle NFC veya Wi-Fi üzerinden iki cihazı eşleştirdikten sonra aktarmak istediğiniz bilgileri seçiyorsunuz ve işlem tamamlandığında yeni Sony Xperia’nız, tüm eski kayıtlarınızla birlikte kullanıma hazır hale geliyor.

iOS tabanlı bir cihazdan yapılacak geçişler ise USB kablosuyla iki cihazı bağlayarak veya eski cihazınızı Wi-Fi ile bilgisayara bağlayarak Xperia Transfer Desktop üzerinden de kolayca gerçekleştirilebiliyor.​
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst