gittigidiyor

Telefon veya Tablet Wi-Fi Kablosuz Ağı Görmüyor ise %100 Çözümü

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
1481134840_telefon-wifi-baglanmiyor.jpg

Telefon veya Tablet Wi-Fi Kablosuz Ağı Görmüyor ise %100 Çözümü
Akıllı telefonlar piyasaya sürüldüğünden beri insanları kendisine bağımlı yapmaktadır. Kimileri oyun oynamak, kimileri mesajlaşmak, kimleri ise internete bağlanabilmek için ellerinde birer tane akıllı telefon bulunduruyor.

Bir kısmı ihtiyaç için bulundursa da çoğu insanda internete bağlamak, facebook, instagram gibi sosyal ağlarda keyif yapmak amacıyla binlerce para vererek akıllı telefon sahibi oluyor. Cep telefonu operatörlerinin de kullanıcılara paket kampanyaları düzenlemesi, akıllı telefonlar ile internete girme bağımlılığımı artırıyor. Ancak akıllı telefonların kullanıcıya yararı olsa da, ister istemez kullanıcılarının canını sıkan sorunlar olabiliyor. Bu sorunlardan bir tanesi de Wi –Fi kablosuz ağ bağlantısının göstermesidir.

Android işletim sistemi ve İOS işletim sistemine sahip telefonlarda çoğu zaman Wi-Fİ kablosuz ağı görememe şikâyetleri sık sık görülmektedir. Bu durum kullanıcıların hoşuna gitmediği için telefon Wi-Fİ Kablosuz ağı görmüyor çözümü nedir? Diye telefon bayilerine akın etmektedir

Telefonlarda Wi-fi görememe sorunu çözmek için öncelikle hatanın Wi-fi de mi yoksa telefonda mıolduğuna bakmak gerekir. Bunun için başka cihazlarda Wi-Fİ araması yapılmalıdır. Eğer diğer cihazlarda Wi-Fİ kablosuz ağı görüyorsa telefonda sorun olabilir ya da Wi –Fi ağlarını düzenlemesi gerekir.

Wi-Fi ağlarını düzenlemek için İphone markalı telefonların, Ayarlar menüsünden genel bölüme gidilerek sıfırla seçeneği seçilir ve ağ ayarları sıfırlanır.

Android İşletim Sistemine sahip telefon sahipleri ise ayarlar bölümünden sıfırla bölümüne ve oradan da ağ ayarlarını sıfırlayabilir. Bu işlem sayesinde cihazınız artık Wi-Fi’yi görebilir eğer hala Wi-Fi’yi algılama sorunu varsa mutlaka telefonunuzu teknik servise vermelisiniz.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst