gittigidiyor

Telefona Flash Player İndir (Android Ve IPhone İçin)

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
Android-%C4%B0%C5%9Fletim-Sistemine-Adobe-Flash-Player-Nas%C4%B1l-Y%C3%BCklenir.jpeg


Cep telefonunda internete girip video izlemek istediğinizde videolar açılmıyorsa, büyük ihtimalle bunun sebebi telefonda Adobe Flash Player eklentisinin kurulu olmamasıdır.


Bu eklentiyi indirip telefona kurarak internette ki tüm Flash teknolojisiyle yapılan içeriklerden faydalanabilirsiniz. Tabii ki Flash Player yükleyerek Flash videoları da sorunsuz ve hızlı bir şekilde izleyebilir ve Flash oyunları donmadan takılmadan oynayabilirsiniz.

google_play_flash-11397858.png


Önemli Uyarı:
Adobe Flash Player son derece güvenilir, sorunsuz ve popüler bir eklentidir fakat Google ile aralarında geçen ticari anlaşmazlıklar nedeniyle artık Google Play uygulama mağazasından kaldırıldı. Bundan dolayı Flash Player’ın APK dosyasını bu sayfadan indirin ve bu dosyayı Android telefonunuzun SD kartına atın. Daha sonra telefonunuzun “Ayarlar / Güvenlik / Bilinmeyen Kaynaklar” seçeneğini işaretleyin. Hepsi bu kadar.

Android Telefonlar İçin Adobe Flash Player

Telefona Adobe Flash Player İndirmek İçin Tıklayınız.
Alternatif İndirme Linki

iOS Telefonlar İçin (iPhone ve iPad)

iPhone cihazında Flash videoları izlemek, Flash oyunları oynamak ve diğer Flash içeriklerden yararlanabilmek için Adobe Flash Player eklentisi yok. Fakat bunun yerine Adobe Flash Player’ı içerisinde barındıran bir internet tarayıcısı uygulaması var. Bu tarayıcıyı aşağıdan indirip kurduktan sonra, bu tarayıcı üzerinden internete girip her türlü flash videoyu netten izleyebilirsiniz.

puffin-web-browser_4_320x568.jpg


Puffin Web Browser Uygulaması İndir
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst