gittigidiyor

Telefonunuzu Bilgisayardan Kontrol edin!

havefun

Aktif Üye
Katılım
26 May 2012
Mesajlar
58
Tepkime puanı
0
Puanları
0
Yaş
46
Konum
samsun
72329f8e542c0a0e79143e06bdaa4ecc2228_11_257x182.jpg


Bilindiği üzere çok sayıda kullanıcı akıllı telefonlarını,özellikle evlerindeyken,bilgisayarları üzerinden etkin bir şekilde kullanmak istiyor. Bu tarz ihtiyaçlar için bazı programlar mevcut durumda fakat sunduğu çok sayıda işlev ile Moborobo adlı program bir adım öne çıkıyor.

http://www.moborobo.com/ resmi sayfası üzerinden ücretsiz olarak indirilebilen programı bilgisayarınıza kurduktan sonra yapmanız gereken tek şey, Android veya iOS işletim sistemli cihazınızı program ile eşleştirmek. Bunu yapmak için Android cephesinde telefonunuzdaki USB Debugging yani USB Hata Ayıklama modunun aktif olması gerekiyor. Bu ayarı yaptıktan sonra program USB üzerinden telefon ile eşleşiyor. WiFi ağı üzerinden bağlantı kurmak isterseniz telefonunuza Mobo Daemon adlı uygulamayı kurmanız gerekiyor.

Cihaz ve program arasındaki eşleşme gerçekleştiğinde telefonun çok sayıda içeriğine bilgisayar üzerinden kolaylıkla ulaşılabilmekte. Üst sekmedeki Home adlı alanda, bağlı cihazla ilgili yazılım sürümü, pil durumu, ekran çözünürlüğü, cihaz modeli, toplam depolama alanı gibi çeşitli veriler yer alıyor. Ayrıca bu kısımda File Manager (Dosya Yöneticisi) desteği de mevcut.

Data isimli sekmede cihazdaki rehbere,arama kayıtlarına, SMS kayıtlarına ulaşabilirsiniz. Bu alan üzerinden dilerseniz SMS trafiği sağlayabilir veya doğrudan bilgisayar üzerinden arama yapabilirsiniz.

Apps adlı alan ise telefonda ön yüklü veya kullanıcının yüklemiş olduğu uygulamaları listeliyor. Bu alan üzerinden bilgisayarınıza uygulama yedekleri alabilir, cihazda uygulama kayıt alanının değiştirebilir ve bilgisayarda kayıtlı olan apk uzantılı uygulamaları kurabilirsiniz.

Images, Music ve Videos sekmeleri de tahmin edileceği üzere telefonda bulunan çoklu medya içeriklerini yönetmeniz için hazırlanmış alanlardır. Bu alanlar üzerinden telefonda yer alan çoklu medya içerikleriyle ilgili çeşitli işlemler yapmanız mümkün.

En son kısımda yer alan Themes seçeneği de eğer telefonunuzda Mobo Launcher uygulaması varsa bu uygulama için temalar edinmenizi sağlıyor.

Burdan nasıl kullanıldığını görebilrsiniz
http://www.youtube.com/watch?v=HOhiM9O5Isc
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst