gittigidiyor

Telefonunuzun İşlemcisini Nasıl Öğrenebilirsiniz?

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
telefonunuzun-islemcisini-nasil-ogrenebilirsiniz-705x290.jpg
Droid Hardware Info ismindeki mobil uygulama sayesinde cihazınızın işlemcisinden tutun da birçok yazılım ve donanım özelliklerini basit bir şekilde öğrenebilirsiniz.
Genelde satın aldığımız telefonun yalnızca markasına, kamerasına ya da hafızasına önem verdiğimiz için önemli birçok bileşeninden haberimiz olmaz. (aramızda mutlaka detaycılar mutlaka vardır, ama genelimiz böyle değil midir?) O yüzden telefonunuzun hem yazılım hem de donanım özelliklerinden haberiniz olursa, sevdiğiniz bir oyunu ya da uygulamayı cihazınıza kurup kullanmaya çalıştığınız sırada ‘ulan bu niye kastı şimdi’ gibi soru işaretlerinden kurtulmuş olursunuz.

Droid Hardware Info, mobil cihazınızın tüm bileşenlerini tek tek ve ayrıntılı şekilde öğrenmenizi sağlayan bir uygulama.

tr-android-droid-hardware-info-11.jpg


Cihazınıza kurduktan sonra Device (genel telefon özelliklerinin bulunduğu kısım), Processor (bu kısımda işlemcinin mimari yapısını -Qualcomm Snapdragon 810 gibi-, kaç çekirdek olduğunu ve her bir çekirdeğin çalışma hızını), RAM’in toplam miktarı, çalışan ve çalışmayan bellek kısımları, Battery(burada da Li-Ion mu yoksa farklı bir teknolojinin mi kullanıldığını, Health kısmından sağlık durumunu, Temperature’dan cihazın santigrat cinsinden ısısını) gibi bir telefonda bulunması gereken hemen hemen tüm parçalarla ilgili bilgi sahibi olmanızı sağlayacak uygulamayı, aşağıdaki bağlantı üzerinden cihazınıza kurabilirsiniz.

Droid Hardware Info İndir






 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst