gittigidiyor

Temsilcilerimizin Maçları TRT 4K'da Yayınlanacak

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
[h=1]Temsilcilerimizin Maçları TRT 4K'da Yayınlanacak[/h][h=2]Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın Avrupa Ligi'nde oynayacağı maçların TRT ile Beko arasında yapılan işbirliği kapsamında 4K çözünürlükte izlenebileceği belirtildi.[/h][FONT=&quot][/FONT][FONT=&quot]
temsilcilerimizin-maclari-trt-4k-da-yayinlanacak.jpg
Son dönemlerde canlı maç yayınlarında farklı çekim teknikleri kullanılırken TRT ile Beko ile arasında yapılan anlaşma ciddi bir imkan sağlayacak. Öyle ki yapılan anlaşma kapsamında Avrupa maçlarının artık 4K televizyonlarda 4K çözünürlükte izlenebileceği belirtildi. Üstelik anlaşma önümüzdeki haftalarda Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın Avrupa'da oynayacağı maçlar ile birlikte başlayacak.
TRT 4K Nasıl İzlenecek?
TRT 4K için özel bir kanal açılırken 4K görüntü izleme imkanı bulunan kişiler ücretsiz bir şekilde bu hizmetten yararlanabilecek. Önümüzdeki hafta içerisinde Beşiktaş ile Napoli arasında oynanacak karşılaşma ile birlikte 4K çözünürlükte ilk maç da izlenecek. Fenerbahçe'nin Manchester United ile kendi evinde oynayacağı ve 3 Kasım 2016 günü yapılacak karşılaşma da yine 4K yayın ile izlenebilecek.
TRT 4K Hangi Platformlarda Var?
Kişilerin 4K yayınları izleyebilmesi adına bu teknolojiyi destekleyen uydu alıcısı ve televizyona sahip olması gerekirken tüm bu imkanlara sahip olan kişiler Türksat uydusu üzerinden, Turkcell TV Plus 100. Kanaldan ya da Digiturk 399. kanaldan TRT 4K’yı izleyebilecek.
Son dönemlerin en büyük yeniliklerinden birisi olarak görülen 4K yayınlarda giderek artan bir kullanım oranının olması teknolojinin daha da yaygınlaşmasını sağlıyor. Özellikle geliştirilen yeni iş birlikleri ile birlikte 4K çözünürlüğünün desteklendiği içeriklerin artması kullanıcıları da 4K’ya geçiş noktasında teşvik edici oluyor.
[/FONT]
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst