gittigidiyor

Tesla 90 Bin Aracı Geri Çağırıyor!

mekanik06

Aktif Üye
Katılım
21 Eyl 2015
Mesajlar
575
Tepkime puanı
5
Puanları
18
Konum
Avusturya
Elektrikli otomobil denilince ilk akla gelenlerden biri olan Tesla, Model S'te farkettiği bir sorun nedeniyle 90 bin aracı geri çağırıyor.

564f575a2100003e005ab501.jpeg
Geçtiğimiz ay Model S ve Model X araçlarına getirdiği Otomatik Pilot özelliği ile tekrar ilgi odağı olmaya başlayan Tesla, ilk defa olumsuz bir durumla karşı karşıya kaldı.
:: Tesla'dan Otomatik Pilot Kısıtlaması!

Tesla, Model S araçlarında emniyet kemerinin gevşediği ve bağlantı kurma sorunu yaşadığını onayladı. Bu sorun nedeniyle henüz bir can kaybı yaşanmaması olumlu iken Tesla, emniyet kemerinin bu şekilde tam koruma sağlamayacağını düşündüğünü ve bu nedenle Avrupa'da satılan 90 bin Model S'in servislere gelmesi gerektiğini belirtti.
2013-tesla-model-s-p85-multi-coat-red-017.jpg

Emniyet kemerini test etmek isteyen kullanıcıların 40KG güç ile emniyet kemerini hızlıca çekmeleri gerektiğini belirten Tesla, bunun kesin sonucu vermediğini ve mutlaka Tesla teknisyenleri tarafından aracın incelenmesi gerektiğini belirtiyor.
İlk etapta servise gelen 3000'den fazla araçta sorun olmadığı ortaya çıktı. Ancak firma güvenliğiniz önceliğimiz diyerek Model S sahiplerini Tesla yetkili servislerine çağırıyor.
 

satcfderin

Aktif Üye
Katılım
27 Tem 2018
Mesajlar
32
Tepkime puanı
0
Puanları
0
Yaş
34
Konum
bolu
Arabaları ve verdiği hizmeti o kadar güzel ki şu firmanın...
Ülkemize gelince nasıl coşuyor fiyatları belli değil tabi. 300 bin euro.
300 bin. Akıl mantık almıyor hocam. Şu arabaya binebilmek için o kadar parayı bir ömür çalışarak geçirmek gerekir normal bir işçi için.
Ha birde bu euro kuruyla çarpılmamış hali :D Güncel Kuru bu şekildeymiş [url]https://piyasa.paratic.com/doviz/euro/[/URL]
Siz çarpıp hesap ediverin artık benim matematik yetmedi hocam...
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst