gittigidiyor

TFF'den Gökhan Töre'ye itiraz

eftt

Uzman Paylaşımcı
Vip Üye
Katılım
13 May 2011
Mesajlar
4,553
Tepkime puanı
9
Puanları
38
Konum
Gölcük
22 Ekim 2015


Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), UEFA'nın kapısını çaldı, Gökhan Töre'ye verilecek cezanın ertelenmesini istedi.

bYyl8G.jpg


Türkiye Futbol Federasyonu, İzlanda maçında kırmızı kart görerek oyun dışı kalan Gökhan Töre’nin cezasının ertelenmesi için talepte bulundu.

Gruplardaki son karşılaşmada kırmızı kart görerek ihraç edilen futbolcunun savunmasını UEFA’ya gönderen Türkiye Futbol Federasyonu, UEFA Disiplin Kodu’ndaki “Yaptırımın ertelenmesi” başlığındaki 20. maddesini gerekçe göstererek, ceza alsa bile bunun ertelenmesini talep etti.
İşte Gökhan Töre gerçeği! Maalesef...

UEFA Disiplin Kurulu’ndan bunun göz önünde bulundurulmasını talep eden Federasyon’un isteği gerçek olursa, Gökhan bir maçlık cezayı otomatik çekecek, kalan kısmıyla ise bir yıl ile beş yıl arasında bir süreç için cezası ertelenecek. Bilindiği gibi Gökhan’ın 2 ya da 3 maç ceza alması bekleniyor. Futbolcu bu periyot içerisinde yeniden ceza alırsa, ikisini birden çekebilecek.

İlgililer, “Töre’nin Milli Takım’la birlikte finallerde yer alması en büyük arzumuz... Artı bunu da hak ediyor. Bu cezanın ertelenmesini istedik. Çünkü Gökhan da bugünlere gelmemize katkıda bulunan bir isim... UEFA’dan olumlu bir yanıt alabileceğimizi düşünüyoruz” ifadesini kullandılar.

20. YAPTIRIMIN ERTELENMESİ

1. Bütün disiplin yaptırımları aşağıdaki durumlar dışında askıya alınır:
a) uyarılar,
b) kınamalar,
c) futbolla alakalı etkinlik yasakları,
d) şike, rüşvet ve yolsuzlukla ilgili disiplin tedbirleri
2. Deneme süresi en az bir yıl en fazla beş yıl olacaktır. Bu süreç istisnai durumlarda uzatılabilir.
3. İleri düzey bir suç deneme sürecinde işlenirse, muktedir disiplin organı kural olarak, temel yaptırımın uygulanmasına hükmedebilir. Bu ikinci suç için dayatılan disiplin yaptırımına eklenebilir.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst