gittigidiyor

The Division Hakkında Bilmeniz Gerekenler

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
The Division'ı oynamak için ilk önce nasıl oynandığını anlamak gerekiyor. Anlamamız için de en büyük yardımcımız videolar. İşte Ubisoft'un yayınladığı videolarla The Division.


the-division1_3ggs1920.jpg
İçerisindeki RPG öğeleri sayesinde oldukça detaylı bir oynanabilirliğe sahip olan The Division, BETA'sında görüldüğü kadarıyla oldukça detaylı bir içeriğe sahip olacak. Yetenek ağacınızdan tutun da topladığınız eşyalar ve onları kullanış şeklinize kadar size özel bir şekilde şekilleniyor.
The Division yetenekleri

Yetenekleriniz üç ana başlık altında toplanmış ve her başlık altında iki adet yetenek seçebiliyorsunuz. Bunlar; Sağlık, Teknoloji ve Güvenlik.
Sağlık başlığı altında seçtiğiniz yetenekler aslında size ve takım arkadaşlarınıza çatışmada yardım etmek amacıyla yapılmış. Pulse ile düşmanları belirleyebiliyor ya da diğer yeteneğinizi kullanıp takım arkadaşınıza can verebiliyorsunuz.
q-a-november-skills-menu.jpg
Teknoloji başlığı altında seçeceğiniz yetenekler ise tamamen saldırıya odaklı. Düşmanını kendi bulan bombadan tutun da alanı korumanızı sağlayacak turret, bu başlık altında kullanılabiliyor. Bu yeteneklerinize, karargahınızı geliştirerek yeni özellikler ekleyebiliyorsunuz.



The Division birlikleri

İlk gurubumuz Rioters, yani işgalciler. Bu düşman birlikleri oyundaki en güçlü birlikler olmasalar da kalabalık olmaları ve her yerde bulunabilmeleri nedeniyle oldukça sık rastlaşacağınız düşman türü olarak karşımıza çıkıyor. Bu düşmanları tanımanız için herhangi özel bir işaretçileri yok. Günlük kıyafetlere bile sahip olabiliyorlar.
Oyunda Hudson Yards, Hell's Kitchen ve Chealsea bölgelerinde bulunabiliyorlar. Bu arada bütün yapay zeka kontrolündeki düşmanlar, gurubunuz ne kadar kalabalıksa o kadar kalabaklışıyorlar. Rioters gurubu işin eğlencesinde olan, bütün bu kaos arasında selfie çekmeyi ihmal etmeyen tipler olarak oyunda karşınıza çıkacak.

maxresdefault.jpg


Rikers ise daha çok organize bir suç örgütüne benziyor. Suç kökenli olanRikers'lar Riker Adası'ndan kaçan eski suçlular ve LaRae Barrett altında toplanmışlar. Bu düşman türünü ise hapishane kıyafetlerinden ve dövmelerinden tanıyabiliyorsunuz. Oyun içinde Clinton, Flatiron Bölgesi, Stuyvesant ve Kips Bay'de bulunabiliyorlar.

Gördüğünüz zaman ekipmanınız az ise uzak durmanız gereken düşmanlar Rikers'lar diyebiliriz.
the-division-factions.jpg


Cleaners gurubu ise oyunda en çok dikkat etmeniz gereken düşman türü olarak dikkat çekiyor. Çünkü onlar ateşin gücünü kullanıyolar. Bu düşmanları oyun içinde gördüğünüzde belirlemekte hiç zorlanmayacaksınız çünkü etraflarına ateş saçıyor olacaklar.

Kendilerine biçtikleri görev ise mikrop yuvası olan sokakları hem hastalıktan hem de hasta insanlardan temizlemek. Oyun içerisinde Garment District'te bulunabiliyorlar.
seems-like-tom-clancy-s-the-division-can-learn-from-destiny-after-all-tom-clancy-s-the-d-647241.jpg

Last Man Battalion oyunda sizin kadar profosyonel olmaya yakın tek ekip. Oyun içerisinde üstlerindeki bozulmuş Amerikan bayrağından ve faşist sembollerinden tanıyabiliyorsunuz. Harita üzerindeki tam yerleri ise bilinmiyor. Her an karşınıza çıkabilirler.
last-man-battalion-division-1024x434.png


The Division ise oyundaki son birlik. Sizden ve diğer Division ajanlarından oluşuyor. Amacınız geriye her ne kaldıysa kurtarmak.

Amerikan hükümetinin olası bir sosyal çöküş anında halkı kurtarmak ve organize etmek amacıyla oluşturduğu bu özel tim, New York'u eski günlerine geri getirmek için uğraşıyor.

2448817-bems8oecqaano_v.png

Dark Zone


İşler buraya girdiğinizde işler çok karışacak. Hastalık Manhattan'ı kasıp kavururken verilen ani bir kararla boşaltılan bölgede en iyi silah ve toplanabilir eşyaları bulabileceksiniz. Ancak bütün oyuncuların gözü burada olacak. O yüzden girmeden önce iki kere düşünmelisiniz.

Dark Zone'a girdikten sonra bulduğunuz her eşya öldürüldüğünüzde sizi öldüren kişiye geçebilir. Eşyaları kaybetmemek için yapmanız gereken ise çıkarma alanına gitmek ve helikopter çağırmak. Eğer helikopter gelene kadar hayatta kalabilirseniz, eşyalarınız artık sizin olacak.
Silahlar

Oyunda birçok ekipmanınız New York'un kurtuluşunda size yardım edecek. Üzerinizde birincil, ikincil ve yan silah olmak üzere üç adet silah taşıyabileceksiniz.
thedivision_scar-l.jpg
Oynayış şeklinize göre silahlarınızı istediğiniz gibi optimize edebileceksiniz. Ayrıca öldürdüğünüz düşmanlardan düşen silah ekipmanlarını da anında silahlarınıza ekleyebileceksiniz.
divisionm1911a1.jpg
Oyun içerisindeki silah çeşitleri ise; silah, pompalı, yarı otomatil, otomatik, keskin nişancı ve hafif makinalılar. Oyun içerisinde başarılar elde ettikçe, silahlarınız da gelişecek. Sizin bir seviyeniz olduğu gibi silahlarınızın da seviyesi olacak. Yani daha yüksek seviye kişiler daha güçlü silahlar kullanabilecek.
The Division harita bölgeleri

Chelsea Camp
Hudson
Pennsylvania Plaza
Garment District
Hudson Yards
Tenderloin
Times Square
Hell's Kitchen
Clinton
Flatiron District
Gramercy
Stuyvesant
Kips Bay
Murray Hill
Turtle Bay

Midtown East
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst