gittigidiyor

The Last of Us Part 1'den Türkçe Dublajlı Yeni Fragman Geldi

Katılım
24 May 2011
Mesajlar
16,814
Tepkime puanı
1,369
Puanları
113
Konum
Aydın
PlayStation'ın elindeki en güçlü markalardan olan The Last of Us serisinin ilk oyunu yakın zamanda remake sürümü ile PC oyuncularıyla da buluşmaya hazırlanıyor. PC kanadında oyuncular gün sayarken The Last of Us Part 1 için türkçe dublajlı yeni bir fragman yayınlandı.




Oynanışının yanında filmleri aratmayan atmosferi ile de öne çıkan The Last of Us cephesinden yayınlanan Türkçe dublajlı fragman aynı zamanda remake sürümünde bizleri nelerin beklediğine dair de ipucu veriyor. Özlediğimiz evrene yeniden ve güncel teknoloji ile tekrar adım atacağımız yapım yeni nesil için tekrar tasarlandı.

The Last of Us Part 1 Türkçe dil desteğine de sahip olacak.​

The Last of Us Part 1 Türkçe dil desteğine de sahip olacak.


Hem Türkçe dublaj, hem de altyazı desteğine sahip olacak The Last of Us Remake böylece biz Türk oyuncuları harika evreninin içine de rahatça çekecek. Esasen 2013 çıkışlı orijinal oyunun da Türkçe dil desteğine sahip olduğu düşünülürse bu durum pek de sürpriz sayılmaz.

The Last of Us Part 1 PlayStation 5 için 2 Eylül 2022 tarihinde çıkış yapacak.​

The Last of Us Part 1 PlayStation 5 için 2 Eylül 2022 tarihinde çıkış yapacak.


PC kullanıcılarının ise oyuna kavuşmak için biraz daha beklemeleri gerekecek. Remake sürümü PC için de yolda olan The Last of Us Part 1'in PC oyuncularının karşısına ne zaman çıkacağı ise şimdilik gizemini koruyor.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst