gittigidiyor

The Last of Us Remake'ten Orijinal Oyunla Ciddi Farkları Gösteren Bir Video Yayınlandı

Katılım
24 May 2011
Mesajlar
16,814
Tepkime puanı
1,370
Puanları
113
Konum
Aydın
Adını modern klasikler arasına yazdırmayı başarmış olan The Last of Us remake sürümü ile karşımıza çıkmaya hazırlanırken Naughty Dog cephesinden merakla beklenen oyunun ilk oynanış videosu geldi.

Naughty Dog'un oyun dünyasına armağanı olan The Last of Us serisinin ilk oyunu 2013 yılında çıkış yapmıştı.​


Naughty Dog'un oyun dünyasına armağanı olan The Last of Us serisinin ilk oyunu 2013 yılında çıkış yapmıştı.



PlayStation özel oyunu olarak çıkışını gerçekleştirmiş olan yapım döneminde hem oyuncular hem de eleştirmenler tarafından çok beğenilmişti. 2020 yılında seri ikinci oyunuyla karşımıza çıktıktan sonra Naughty Dog ilk oyunun remake sürümü için kolları sıvadı.




Oynanış videosunda detay seviyesi ve görsel gelişim ilk dikkat çeken unsurlardan. Işıklandırmaların gerçeğe çok daha yakın oluşunun yanı sıra yapımın genelinde kullanılan yapay zeka da orijinaline göre çok daha gelişmiş bir sistem üzerine kurulu.

Fakat sızıntılar esas merak edilenleri ortaya çıkarttı. The Last of Us Remake'in oynanış videosu sızdırıldı.​


Fakat sızıntılar esas merak edilenleri ortaya çıkarttı. The Last of Us Remake'in oynanış videosu sızdırıldı.



Oyunun test aşamasına ait olan bu video internette oyuncular tarafından topa tutulmuş vaziyette. Zira grafikler pek de vadedilenlerle örtüşmüyor. Ancak bu videonun resmi bir mahiyette olmadığını, hatta belki de geliştirme sürecinin çok erken aşamalarına bile ait olabileceğini hatırlatmakta fayda var. Bakalım oyuncular Naughty Dog tarafından yayınlanan resmi videodaki kalitede bir yapımla mı karşılaşacaklar yoksa sonuç hayal kırıklığı mı olacak?
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst