gittigidiyor

The Last of Us’ın yayınlanacağı tarih

Katılım
24 May 2011
Mesajlar
16,814
Tepkime puanı
1,369
Puanları
113
Konum
Aydın
Oyun dünyasında popüler olmuş bazı yapımların beyaz perdeye veya televizyona aktarıldığı daha önce de pek çok defa görülmüştü. Bununla birlikte kitaptan yapılan uyarlamaların daha başarılı olduğu, oyun uyarlamalarının ise beklenen performansın genellikle altında kaldığı bir gerçek.

İşte bu nedenle The Last of Us’ın dizi olarak çekileceği haberi, oyunun kimi hayranlarında heyecan uyandırırken, kimi hayranlarında ise kötü bir televizyon yapımının oyunun büyüsünü bozacağı düşüncesiyle eleştiriyle karşılandı. Bununla birlikte yeni diziyi merakla bekleyenlerin çoğunlukta olduklarını söyleyebiliriz.

The Last of Us’ın yayınlanacağı tarih belli olmaya başladı​

HBO’nun yayıncılığını yaptığı ve tabi ki yine HBO’da yayınlanacak olan yeni diziden bugün gelen haberlere göre, çekimler son sürat devam ediyor ve herhangi bir aksilik olmazsa merakla beklenen yapım 2023 yılının ilk çeyreğinde izleyicileriyle buluşacak. Evet belki de ilk defa tarih aralığı bu kadar net bir şekilde verilmiş olabilir ancak yine de daha kesin bir tarihin telaffuz edilmemesi, dizinin hayranları arasında hayal kırıklığına sebep oldu.

Neil Druckmann ve Craig Mazin tarafından senaryosu yazılan dizinin müzikleri yine Gustavo Santaolalla tarafından yapılacakken şu ana kadar belli olan dizi kadrosu ise şu isimlerden oluşuyor: Pedro Pascal (Joel), Bella Ramsey (Ellie), Gabriel Luna (Tommy), Merle Dandridge (Marlene), Anna Torv (Tess), Nico Parker (Sarah), Jeffrey Pierce (Perry), Con O'Neill (Bill) ve Murray Bartlett (Frank)
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst