gittigidiyor

The Marvels filmi için yeni bir fragman yayınlandı

Katılım
24 May 2011
Mesajlar
16,814
Tepkime puanı
1,370
Puanları
113
Konum
Aydın
Marvel Sinematik Evreni'nin en güçlü karakterlerinden biri olan Captain Marvel'ın devam filmi de diyebileceğimiz The Marvels filmi için yeni bir fragman daha yayınlandı. Disney+ yapımlarından hatırladığımız Monica Rambeau ve Kamala Khan'ın beyaz perdede ilk kez boy göstereceği film çok daha kalabalık bir oyuncu kadrosu ile karşımıza çıkacak.

The Marvels filmi için yeni fragman geldi​

Filmin fragmanına baktığımızda ilk fragmandan bazı sahneler yer alsa da birçok yeni sahneye yer verildiğini de görüyoruz. Filmin tonlaması ise tabi ki aksiyonun yanı sıra klasik bir şekilde eğlenceye de odaklanmış. Ayrıca filmde Nick Fury karakterinin de önemli bir role sahip olacağını görüyoruz. Sadece bir bölüm kalan Secret Invasion dizisinin bu filme bir bağlantı yapı yapmayacağı ise merak konusu.

Ayrıca Ms. Marvel dizisinin son sahnesinde gördüğümüz kısın yine bu fragmanda da kendisine yer edinmiş. Filmin fragmanı ve yayınlanan posteri şu şekilde;




Captain Marvel filmi 2019'da gösterime girmiş ve dünya çapında 1,1 milyar doların üzerinde hasılat elde ederek 2019 yılının en yüksek beşinci hasılat yapan filmi olmuştu. Devam halkasının bu başarıyı yakalayıp yakalayamayacağı ise merak ediliyor. Kadrosunda Brie Larson, Samuel L. Jackson, Teyonah Parris, Iman Vellani, Zawe Asthon ve park Seo Joon gibi isimlerin yer aldığı The Marvels filmi 10 Kasım'da sinema salonlarında boy gösterecek. Filmin bu ilk fragmanına aşağıdan göz atabilirsiniz.


The Marvels filmi için yeni bir fragman


 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst