gittigidiyor

The Matrix Resurrections....

Katılım
24 May 2011
Mesajlar
16,814
Tepkime puanı
1,369
Puanları
113
Konum
Aydın
the-matrix-4-3-620x350-4gxi-cover-KdcK_cover.jpg.webp



1999 yılında ilk çıkışını yapan The Matrix klasikleşen yapımlar arasında yerini aldı. Dünya çapında bir çok hayranı olan yapım üçleme ile son buldu sanarken şimdi dördüncü filmi ile sevenleriyle buluşmaya hazırlanıyor. 24 Aralık'ta vizyona girmesi beklenen The Matrix Resurrections filminden şimdi yeni afiş geldi.

Üçüncü filmin üzerinden geçen tam 18 yılın ardından yeni film duyurusu hayranları heyecanlandırdı. Filmin çekimleri koronavirüs sebebiyle durdurulmak zorunda kalmıştı. Bu sebeple vizyon tarihi de bir süre belirsiz kalan film için şu anda bu detaylar netleşti

FEa-h31WYAELUyz



Hayranların merakla beklediği film Aralık ayının son günlerinde vizyonda olacak. Matrix sevenlere adeta yeni yıl hediyesi gibi gelecek film şimdiden merakla bekleniyor.

Hollywood’un en ünlü oyuncularından Keanu Reeves 18 yıl sonra tekrar karşımıza Neo olarak çıkacak. Trinity karakterine hayat veren Carrie-Anne Moss, Neil Patrick Harris, Jada Pinkett Smith, Lambert Wilson, Daniel Bernhardt, Jessica Henwick, Toby Onwumere, Jonathan Groff, Priyanka Chopra gibi isimler de yer alacak.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst