gittigidiyor

The Witcher 3: Wild Hunt - Complete Edition

Katılım
24 May 2011
Mesajlar
16,814
Tepkime puanı
1,369
Puanları
113
Konum
Aydın
75fbf3c988f1c815f57ac04859b0f6e5fb4a2c649804e57052796dc10b4e959e_product_card_v2_thumbnail_271.jpg
% 80 indirmle 49.99 Dolar yerine sadece 9.99 Dolar


The Witcher 3: Wild Hunt'a sahip olmanın ödülleri
GOG GALAXY 2.0 aracılığıyla The Witcher 3: Wild Hunt'ı başlatın ve oynamaya başlayın. Ödülleriniz Vizima'daki Kraliyet Sarayı'nda sizi bekliyor olacak. Onları bulmak için envanterinizde Yennefer'dan gelen mektubu kontrol edin!






Siz paralı canavar avcısı Rivialı Geralt'sınız. Önünüzde savaşın parçaladığı, canavarlarla dolu bir kıta var, istediğiniz zaman keşfedebilirsiniz. Mevcut sözleşmeniz? Dünyanın şeklini değiştirebilen yaşayan bir silah olan Kehanetin Çocuğu Ciri'nin izini sürmek.

Complete Edition, 100 saatten uzun, devasa bir açık dünya macerasının yanı sıra devasa hikaye genişletmelerinin her ikisini de sunan temel oyunu içerir: Hearts of Stone & Blood ve Wine, fazladan 50 saatlik bir oynanışa değer!

Ayrıca, yerleşik Fotoğraf Modu, kılıçlar, zırhlar ve The Witcher Netflix serisinden ilham alan alternatif kıyafetler ve daha fazlası dahil olmak üzere yeni özellikler ve öğelerin yanı sıra oyun için yayınlanan tüm ek içeriklerle birlikte gelir!



Kıtanın karanlık fantezi dünyasını daha önce hiç olmadığı gibi görün! The Witcher 3: Wild Hunt'ın bu sürümü, tümü uygulanan çok sayıda görsel ve teknik iyileştirmeyle geliştirildi; bunların arasında büyük ölçüde iyileştirilmiş ayrıntı düzeyi, topluluk tarafından oluşturulan ve oyun için yeni geliştirilen çeşitli modlar, gerçek zamanlı ışın izleme ve daha fazlası yer alıyor. modern bilgisayarların gücü göz önünde bulundurularak.



Erken çocukluktan itibaren eğitilen ve insanüstü beceriler, güç ve refleksler kazanmak için mutasyona uğrayan witcher'lar, yaşadıkları canavarlarla dolu dünyaya karşı bir denge unsurudur.
Çeşitli yükseltilebilir silahlar, mutasyona uğratan iksirler ve savaş büyüsüyle donanmış profesyonel bir canavar avcısı olarak düşmanları acımasızca yok edin.
Dağ geçitlerinde sinsi sinsi sinsi sinsi sinsi sinsi sinsi sinsi sinsi sinsi sinsi sinsi sinsi sinsi sinsi sinsi sinsi sinsi sinsi sinsi sinsi sinsi sinsi sinsi gezdiği vahşi canavarlardan yoğun nüfuslu şehirlerin gölgeli arka sokaklarında gizlenen kurnaz doğaüstü avcılara kadar çok çeşitli egzotik canavarları avlayın.
Silahlarınızı yükseltmek ve özel zırh satın almak için ödüllerinizi yatırın ya da at yarışlarında, kart oyunlarında, yumruk dövüşlerinde ve hayatın getirdiği diğer zevklerde harcayın.


Sonsuz macera için inşa edilen The Witcher'ın devasa açık dünyası boyut, derinlik ve karmaşıklık açısından yeni standartlar belirliyor.
Fantastik bir açık dünyada gezinin: unutulmuş harabeleri, mağaraları ve gemi enkazlarını keşfedin, şehirlerdeki tüccarlar ve cüce demircilerle ticaret yapın ve açık ovalarda, dağlarda ve denizlerde avlanın.
Karanlık ve tehlikeli hizmetler sağlamak için hain generaller, sinsi cadılar ve yozlaşmış kraliyet ailesiyle uğraşın.
İyinin ve kötünün ötesine geçen seçimler yapın ve bunların geniş kapsamlı sonuçlarıyla yüzleşin.


Hayatınızın en önemli sözleşmesini üstlenin: bu dünyayı kurtarmanın veya yok etmenin anahtarı olan kehanet çocuğunun izini sürmek.
Savaş zamanlarında, kadim elf efsanelerinin önceden haber verdiği canlı bir silah olan kehanetin çocuğunu kovalayın.
Vahşi yöneticilere, vahşi ruhlara ve hatta perdenin ötesinden gelen bir tehdide karşı mücadele edin - hepsi bu dünyayı kontrol etmeye kararlı.
Kurtarılmaya değmeyebilecek bir dünyada kaderini belirle.

Why buy on GOG.COM?

DRM FREE. No activation or online connection required to play.
Safety and satisfaction. Stellar support 24/7 and full refunds up to 30 days.
Game details

Genre:
Role-playing - Adventure - Fantasy
Tags:
Fantasy, Story Rich, Atmospheric, Great Soundtrack, Exploration, show 13 more...
Works on:
Windows (7, 8, 10)


System requirements
Minimum system requirements:
Recommended system requirements:
System:
64-bit Windows 7, 64-bit Windows 8 (8.1) or 64-bit Windows 10
64-bit Windows 7, 64-bit Windows 8 (8.1) or 64-bit Windows 10
Processor:
Intel CPU Core i5-2500K 3.3GHz / AMD CPU Phenom II X4 940
Intel CPU Core i7 3770 3.4 GHz / AMD CPU AMD FX-8350 4 GHz

Memory:
6 GB RAM
8 GB RAM
Graphics:
Nvidia GPU GeForce GTX 660 / AMD GPU Radeon HD 7870
Nvidia GPU GeForce GTX 770 / AMD GPU Radeon R9 290
DirectX:
11
12
Storage:
80 GB of available space
80 GB of available space

gog.com
 
Katılım
24 May 2011
Mesajlar
16,814
Tepkime puanı
1,369
Puanları
113
Konum
Aydın
Satın aldığım ürünleri nasıl indiririm?


Oyunları indirmeyi ve kurmayı mümkün olduğunca kolay hale getiren GOG GALAXY'yi kullanmanızı öneririz. Kullanımı kolaydır, oyunlarınızı güncel tutar, indirme işlemleriniz duraklatılabilir ve devam ettirilebilir ve - en önemlisi - dosyalarınızı bozulmaya karşı korur.




https://support.gog.com/hc/en-us/categories/201553025?product=gog
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst